Pehlivan'ı gören bacağını açıyor

CHP'li Anadol'un ayak rahatsızlığını iyileştiren doktor vekil Mücahit Pehlivan bir anda 'meşhur' oldu. Pehlivan'ı gören vekil bacağını açıp şifa diliyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Aralık 2010 Güncelleme 18 Aralık 2010, 03:34
Pehlivan’ı gören bacağını açıyor

İÇİNDEKİLER

AK Parti Ankara Milletvekili Mücahit Pehlivan, CHP Grup Başkanvekili Kemal Anadol'a yaptığı operasyondan sonra Meclis'in en aranan isimlerinden biri oldu. Takvim'in okurlarına yansıttığı haber dün Meclis gündeminin birinci sırasına yerleşti. Bacağının ağrısından duramayan CHP'li Anadol'u iyileştirdiği haberini Takvim'den okuyan vekiller, Pehlivan'ın peşine düştü. Sadece kulislerde değil, Genel Kurul salonunda da Pehlivan'ı gören çok sayıda milletvekilinin "Hocam derdime bir çare" diyerek bacağını açması gülüşmelere neden oldu.

ÇORABI ÇIKARIP AYAĞINI UZATTI
Pehlivan'ın "ikinci hastası" da yine bir CHP'li oldu. Pehlivan'ı kuliste sohbet ederken gören CHP Adana Milletvekili Hulusi Güvel önce "Hocam bir şey soracağım, ayağım çok ağrıyor da bakabilir misiniz?" diye sordu. Sonra da kuliste ayakkabısını ve çorabını çıkararak, ayağını uzattı. Sorunlu ayağı Pehlivan'a muayene ettiren Güvel, "Hocam daha önce alçıya alınmıştı ayağım ama şimdi çok ağrı var" bilgisini verdi. Pehlivan röntgen isteyince de Güvel, "Tamam hocam nerde çektireyim" diye sordu. Pehlivan ile Güvel, Meclis kulisindeki kısa muayeneden sonra röntgen çektirip detaylı
muayene için buluşma kararı aldı.