Muhteşem start

Geçtiğimiz yılı zirvede kapatan atv, 2017’nin ilk ayında da farkını ortaya koyup ‘Türkiye’nin en çok izlenen kanalı’ olma unvanını korudu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Şubat 2017 Güncelleme 02 Şubat 2017, 01:53
Muhteşem start

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin kanalı atv, yeni yılın ilk ayında da iddiasını korudu. Yayınladığı dizi ve programlarıyla yıllardır her döneme damgasını vuran atv, 2016'yı lider olarak zirvede bitirip 2017'ye de zaferle başladı. atv, Ocak ayında da Tüm Gün - Tüm Kişiler, Tüm Gün – AB, Tüm Gün - 20+ABC1, Prime Time Tüm Kişiler kategorilerinde en çok izlenen kanal oldu. Kantar Medya verilerine göre Ocak ayında da yüksek izlenme oranlarına sahip olan atv, birinciliği kaptırmadı.

Kaliteden ödün vermeden zirvede kalan atv, en çok izlenen kanal olma unvanını taşımaya başarılı yapımlarıyla devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert, Esra Erol'da, Kim Milyoner Olmak İster? ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu gibi çok sayıda ses getiren programı izleyiciyle buluşturan atv'nin dizileri de milyonları ekrara kilitledi. Aşk ve Mavi, Seviyor Sevmiyor ve Ölene Kadar gibi yapımlar, bir kez daha "Dizi atv'de izlenir" dedirtti.

SINIR AŞAN BAŞARI
Başarısı Türkiye sınırlarını aşan Müge Anlı'nın her sabah ekranlara gelen 'Müge Anlı'yla Tatlı Sert' programı izlenme rekorları kırıyor.



Başrollerinde Kerem Bürsin'le Leyla Lydia Tuğutlu'nun yer aldığı 'Bu Şehir Arkandan Gelecek' dizisi de farklı hikayesiyle kısa sürede milyonların gönlünü fethetti.

MUTLULUĞUN ADRESİ
Yuva kurmak isteyenlerin değişmez adresi 'Esra Erol'da' programı da atv'nin başarısında en büyük paya sahip yapımlardan biri…