Aşk sürgünü

Hande Subaşı’yla sürpriz bir aşka yelken açan Rıza Kocaoğlu, sevgilisinin bir dediğini iki etmiyor. Subaşı, aşkının 4 yıldır oturduğu evi beğenmeyince Kocaoğlu, apar topar taşındı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2016 Güncelleme 02 Ağustos 2016, 00:00
Aşk sürgünü

İÇİNDEKİLER

Yılın sürpriz aşıkları Hande Subaşı ile Rıza Kocaoğlu, geçen hafta Çeşme tatilinden döndü. Ege'de gözlerden uzak romantik günler geçiren ikilinin tatil sonrasında ilk işi Rıza Kocaoğlu'nun Cihangir'deki mütevazı evini değiştirmek oldu.

BOĞAZ MANZARALI
4 yıldır aynı adreste ikamet eden ünlü oyuncu, sevgilisi Hande Subaşı'nın evini çok karanlık ve küçük bulması üzerine vakit kaybetmeden emlakçının yolunu tuttu. Subaşı'nın daha büyük ve ferah bir eve çıkmasını istediği ünlü oyuncu, aşkının bir dediğini iki etmedi. Kocaoğlu, Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'la evlenmeden önce oturduğu Cihangir Batarya Sokak'ta tam da sevgilisinin istediği gibi bir ev buldu.

KENAN DA TAŞINDI
Sessiz sedasız Boğaz manzaralı evine taşınan oyuncunun "Hande'nin düşünceleri benim için çok değerli. Onun mutluluğu için her şeyi yaparım. Cihangir, çok sevdiğim bir semt olduğu için yeni evimi de buradan tercih ettim" dediği öğrenildi. Oyuncu Kenan İmirzalıoğlu da Cihangir'deki yıllardır oturduğu evi, eşi Sinem Kobal beğenmeyince değiştirmiş ve Emirgan'a taşınmıştı.


Rıza Kocaoğlu 4 yıldır oturduğu bu mütevazı daireden, taşınarak Boğaz manzaralı bir eve yerleşti.


Geçtiğimiz Mart ayında eşi Can Tursan'dan boşanan Hande Subaşı, oyuncu Rıza Kocaoğlu ile aşk yaşamaya başlamış ve ikilinin sürpriz aşkı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.


DOĞAN SAVAŞ