Denizde aşk!

44 yaşındaki Özcan Deniz, kendisinden 21 yaş küçük sevgilisi Buse Narcı ile mavi tura çıktı. Şarkıcı inkar ettiği sevgilisiyle teknede aşk yaşarken objektife takıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Haziran 2016 Güncelleme 20 Haziran 2016, 01:16
Denizde aşk!

İÇİNDEKİLER

Fahriye Evcen'den ayrıldıktan sonra adı birçok güzelle aşk dedikodusuna karışan Özcan Deniz'in son durağı 23 yaşındaki model Buse Narcı olmuştu. Aşkını uzun süredir gözlerden uzak yaşayan 44 yaşındaki Özcan Deniz, sevgilisiyle çıktığı mavi turda Marmaris koylarında objektiflere yakalandı.

GÜVERTEDE ROMANTİZM
Gün boyu denize girmeyerek güvertede birlikte vakit geçirmeyi tercih eden sevgililerin, bir ara aşka gelip dakikalarca öpüşmesi ise dikkat çekti. Fotoğraflarının çekildiğinden haberi olmayan Özcan Deniz, genç sevgilisini öpücük yağmuruna tuttu. İkilinin romantizm dolu anlar yaşadığı Marmaris tatili ise aşkı belgeledi. Özcan Deniz ile Buse Narcı, ayrıca aşk tatili ile haklarında çıkan 'Ayrılar' iddialarını da yalanlamış oldu.


Yakın dostları ile kiraladıkları teknede koyları gezerek mavi tura çıkan çiftin keyfi yerindeydi.

HEDEFİ OYUNCULUK
Katıldığı yarışma programlarıyla şöhret olmak için uğraşan genç model, Özcan Deniz aşkı sayesinde magazin dünyasında kendisine yer buldu. Özcan Deniz, aşkıyla ünlenen Buse Narcı, önümüzdeki sezon da oyunculuk yapmak için hazırlıklara başladı.

HALİL ÇİLİNGİR