İhanet zirvesi!

Altan Gördüm, önceki gün genç bir rockçıyla görüntülenen eşi Vahide Gördüm'le dün olağanüstü hal toplantısı yaptı ve uyardı: Senin arkandayım ama boşanana kadar hareketlerine dikkat et

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Kasım 2012 Güncelleme 10 Kasım 2012, 00:09
İhanet zirvesi!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyası; Vahide ve Altan Gördüm ile ilgili çıkan dedikodularla çalkalanıyor… Gördüm çifti, 2 gün önce boşanma kararı aldıklarını ilan etti. Ancak bir süredir meme kanseriyle mücadele eden Gördüm'ün önceki gün kendisinden 19 yaş küçük rockçı Ahmet Çilingir ile görüntülenmesi, akılları karıştırdı. Eskişehir'deki film çekimleri sırasında sık sık Çilingir'in sahne aldığı mekana gittiği söylenen Vahide Gördüm, aşk dedikodularına sessiz kaldı. Ahmet Çilingir, oyuncu için; "Sadece arkadaşım" dedi.

OLAĞANÜSTÜ BULUŞMA
Vahide Gördüm'le ilgili çıkan 'ihanet' dedikoduları üzerine gözler, 21 yıllık eşi Altan Gördüm'e çevrildi. Kendisi için de, "Genç sevgilisi var" denmesine öfkelenen ünlü oyuncu, "Ayrılığımızın nedeni, kesinlikle ihanet değil" dedi. Sanatçılar Parkı'nda buluşan çift, gazetecileri görünce gerildi. Altan Gördüm'ün eşini uyarmak için bir araya geldiği ve Vahide Gördüm'e şunları söylediği öğrenildi: "Her zaman arkandayım ama resmen boşanana kadar hareketlerine dikkat etmelisin."

TWİTTER NOTLARI
Kimse göründüğü gibi değilmiş. Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum.
Vahide Gördüm; gerçekten çok üzüldüm.
Gel de şimdi güven! İnsan artık kime güveneceğini bilmiyor.
Yazık oldu! 21 yıl yıl emek verilen evliliklerine çok yazık ettiler.
Türkiye Vahide Gördüm için üzülmüştü ama meğer keyfi gayet iyiymiş.