Hande Yener!

İzel, aynı plak şirketine bağlı olduğu Hande Yener'e 'Sahte melek, ekmeğimle oynuyorsun' gibi sözler sarf edince, zararlı çıktı. Şarkıcının yolları Poll Production ile ayrıldı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Haziran 2012 Güncelleme 13 Haziran 2012, 02:27
Hande Yener!

İÇİNDEKİLER

Sevilen şarkıcı İzel Çeliköz, Hande Yener'e fena yenildi! Meslektaşı için twitter'da; "15 yıldır benimle uğraşıyorsun, kalbini temizle sahte melek. İşi ekmek paramla oynamaya bile getirdin" diye yazan şarkıcı, ummadığı bir tavırla karşılaştı. Önce eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın Yener'in tarafını tutmasıyla sarsılan İzel, ikinci darbeyi de bağlı olduğu müzik şirketinin sahibinden yedi.

KAVGADAN RAHATSIZ
Kavgaya tutuştuğu Hande Yener gibi Poll Production'a bağlı olan İzel, Polat Yağcı'nın tepkisiyle karşılaştı. Şirket sanatçılarının polemiğe girmesinden rahatsız olan Yağcı, kavgayı başlatan İzel ile yollarını ayırmak istedi. Polat Yağcı ile konuşup ortak bir karar veren ünlü popçunun şirketiyle yolları ayrıldı.

SEÇİMİNİ YAPTI!
Poll Production'ın sahibi Polat Yağcı, şirketine bağlı olan iki popçunun kavgasında Hande Yener'in tarafını tuttu. Yağcı ile İzel'in anlaşmalarını oturup konuşarak feshettiği öğrenildi.

* 15 yıldır Hande Yener'in kendisiyle uğraştığını ve ekmek parasıyla oynadığını söyleyen İzel, eski aşkı Sinan Akçıl'ın da Yener'in yanında yer almasıyla büyük üzüntü yaşadı!

AYDIN HAMZA