Üvey evlat

Can Bonomo'nun menajeri, Eurovision'da şarkıcının ailesi için bilet ayrılmadığını iddia etti. TRT ise bilet isteyenlerin akreditasyon yaptırmadığını söyledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Mayıs 2012 Güncelleme 24 Mayıs 2012, 01:41
Üvey evlat

İÇİNDEKİLER

Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil eden Can Bonomo bilet şoku yaşadı. Şarkıcının menajeri Ece Çelebioğlu, dün Twitter sayfasında şarkıcının ailesinin bu akşam yapılacak olan elemeyi, kendilerine bilet ayrılmadığı için izleyemeyeceğini açıkladı. Çelebioğlu, "Son dakika golü. Can'ınkiler de dahil ailelerimizi yarışmayı izlemeye sokamıyoruz. Çünkü 'birileri'nin misafirlerine gitti biletler. Resmen burada bilet dileniyoruz" dedi.

TRT'DEN AÇIKLAMA
Bu iddialar üzerine TRT'den jet ya nıt geldi. Eurovision Delegasyon Başkanı İsmail Güngör, ortada tamamen yanlış anlama olduğunu belirterek " 10 Nisan itibariyle tüm akreditasyon işlemleri bitti. Biz Can Bonomo ve tüm ekibe gereken kolaylığı gösterdik. Can Bonomo'nun babası zaten Bakü'ye gelmiyor. Ece Çelebioğlu bize iki gün kala, Can Bonomo'nun arkadaşları ve kendi ailesi için davetiye talep edince yardımcı olmaya çalıştık ve hala bilet bulmaya çalışıyoruz" dedi. Açıklamanın ardından Ece Çelebioğlu ilerleyen saatlerde yine Twitter'da "Bilet sorunumuz çözülüyor" diye yazdı. Bu akşam ikinci yarı finalde sahneye çıkacak olan Bonomo, Love Me Back isimli şarkısıyla final şansı arayacak.Yarışmanın finali ise Cumartesi akşamı yapılacak.

BABUŞKİLER TÜRK ÇIKTI
Eurovision'da önceki akşam gerçekleşen ilk yarı finaller sonunda Romanya, Moldova, İzlanda, Macaristan, Danimarka, Arnavutluk, Kıbrıs Rum Kesimi, Yunanistan, Rusya ve İrlanda finale çıktı. Bu arada Rusya'yı temsil eden 75 yaşındaki ninelerin grubu Babuşki üyelerinin Türk olduğu iddia edildi. Etnik kökeni Udmurtyalı olan ninelerin soyunun 12. yüzyıldan beri bu bölgede yaşayan Altay Türkleri'nin bir boyu olan Udmurtlara dayandığı söylendi.