Gazi Tayyip

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adını taşıyan Tayyip Ayvalıoğlu ihanet gecesi evinden çıktı. Şehitler Köprüsü’ne gitti. Hainlere direndi. Sıkılan ilk kurşun ona isabet etti. Gazi oldu, “Çanakkale ruhu vardı. Şehit olmaya gittim” dedi Vatan haini FETÖ mensubu teröristler, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde bulundu. Başkomutan’dan işaret alan millet hainlere karşı direnişe geçti. Sabaha kadar mücadele edip teröristlere geçit vermedi. İstanbul Üsküdar’da yaşayan Tayyip Ayvalıoğlu da (22) Türk milletinin unutulmaz kahramanları arasında yerini aldı. Ayvalıoğlu, asker üniforması giyen teröristlerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nü kapattığını öğrendi. Hiç düşünmeden arkadaşları ve yeğeniyle Kısıklı’ya gitti. Toplanan vatandaşlarla

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ağustos 2016 Güncelleme 07 Ağustos 2016, 00:00
Gazi Tayyip

İÇİNDEKİLER

Vatan haini FETÖ mensubu teröristler, 15 Temmuz gecesi hain darbe girişiminde bulundu. Başkomutan'dan işaret alan millet hainlere karşı direnişe geçti. Sabaha kadar mücadele edip teröristlere geçit vermedi. İstanbul Üsküdar'da yaşayan Tayyip Ayvalıoğlu da (22) Türk milletinin unutulmaz kahramanları arasında yerini aldı. Ayvalıoğlu, asker üniforması giyen teröristlerin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapattığını öğrendi. Hiç düşünmeden arkadaşları ve yeğeniyle Kısıklı'ya gitti. Toplanan vatandaşlarla birlikte yönünü Şehitler Köprüsü'ne çevirdi. Köprüye ilk gidenler arasındaydı. Hainler, halka hem ön hem de arka taraftan yaylım ateşi açtı. Kanlı darbe girişiminin ilk kurşunu, 1994 yılında doğan ve o dönem ailesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismi verilen Tayyip Ayvalıoğlu'na isabet etti. Kalçasından yaralanıp kanlar içinde yere yığıldı. Kuzeni hemen üzerine kapandı. Daha fazla kurşun yemesini önledi. İhbar üzerine köprüye giden ambulansa bindirildi. Ancak alçaklar, ambulansı da taradı. Zar zor hastaneye kaldırıldı. Mesane ve bağırsağından ameliyat oldu. Sağlığına kavuşmak için bir ameliyatı daha kaldı. O gözlerini açtığında yanındakilere olup biteni sordu. Cevabını aldığında 'Durmayın meydanlarda olun. Bu vatan bizim' diyerek ailesini ve dostlarını nöbete gönderdi. Al bayrağı yücelten kahraman Tayyip, duygularını ise şu şekilde anlattı: "O gece Çanakkale ruhu vardı. Allah içimden korkuyu aldı. Biz şehit olmaya gittik. Nasipte gazilik varmış. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Bu devlet, bu vatan bizim. Cumhurbaşkanı için canımı vermeye hazırım."


Kefenimizi giyip çıktık biz bu yola diyen Tayyip Ayvalıoğlu, "İyileşir iyileşmez ilk işim Başkomutanımızı görmek olacak" dedi. Ayrıca gazilik belgesiyle onurlandırıldı.




OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM
Darbe girişiminde gözünü kırpmadan vatan hainlerin üzerine giden oğluyla gurur duyduğunu söyleyen Seyfettin Ayvalıoğlu, "Gençler hainleri püskürttü. Umarım ülkemiz bir daha böyle bir şey yasamaz" diye konuştu.



GÖZDE SANCI