İki darbedar!

Serdar Ortaç ve Hande Yener’in ‘İki Deli’ adındaki şarkıya çektikleri klip, 62 milyon kişi tarafından izlendi. Darbe gecesi yaşananlarla kıyaslandı. Postal, helikopter, İstanbul üzerindeki patlamaların benzerliği herkesi şoka uğrattı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ağustos 2016 Güncelleme 06 Ağustos 2016, 01:43
İki darbedar!

İÇİNDEKİLER

Türk pop müziğinin sevilen iki ismi Serdar Ortaç ve Hande Yener, 'İki Deli' adlı şarkıya düet yaptı. Çektikleri klip ise Türkiye'nin gündemini sarstı. Klip özellikle 15 Temmuz'un ardından izlenme rekorları kırdı. Tam 62 milyon kez tıklandı. Bir anda sosyal medyada yayılan video, darbe gecesi yaşananlarla kıyaslandı.


Serdar Ortaç ve Hande Yener'in 'İki Deli' adındaki şarkıya çektikleri klip, 62 milyon kişi tarafından izlendi. Darbe gecesi yaşananlarla kıyaslandı. Postal, helikopter, İstanbul üzerindeki patlamaların benzerliği herkesi şoka uğrattı.

SEMBOLLER YAYILIYOR
Sosyal ortamda videoya düşülen not ise herkesi şoka uğrattı; klip Serdar Ortaç'ın giyindiği asker postalı ile başlıyor. Ardından hapishaneyi andıran ve kafeslerin olduğu ring ekranlara geliyor. Akabinde Hande Yener ilk raundu belirten '1' yazılı dövizi gösteriyor. Sonra ilginç bir şekilde '2, 3 ve 4'üncü raundlar pas geçiliyor. 5'inci raunda gelindiğini gösteren döviz kaldırılıyor. Bunları bir araya getiren vatandaş klibin yaz ayını temsil ettiği gerekçesiyle, '15 Temmuz'u gösterdiğini öne sürüyor. Rakamlardaki benzerlik sonrasında müzik devreye giriyor. 'Aydınlama' anlamındaki dünyayı yönetmek ve insanları köleleştirmek için çalışan İlluminati tarikatıyla ilgili ve Masonik semboller ortaya çıkıyor. Ortaç ve Yener son olarak helikopter pistinde Fransızların ünlü komutanı Napolyon kıyafeti ile görülüyor. Daha sonra ise masonik semboller, İstanbul ve Boğaziçi Köprüsü'nün üzerine yayılıyor. Patlama sesleri duyuluyor.



YABANCI PARMAĞI İDDİASI
İlluminati ve Masonik simgelerin bolca yer aldığı klibin yönetmenliğini Gülşen Aybaba yaptı. 'Darbe kalkışması'na benzer sahneleri gören vatandaşlar ise Hollywood yapımı filmleri hatırladı. CIA ve dünyayı algı operasyonlarıyla yönetmek isteyen odakların müzik endüstrisini de aynı amaçla kullandığına dikkati çekti.