Hintli firarda

Hintli mahkum, kendisini İstanbul üzerinden Hindistan’a götüren 2 İngiliz polisini kandırdı. Atatürk Havalimanı’nda sigara içme odasının tavanına tırmanarak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Nisan 2016 Güncelleme 28 Nisan 2016, 00:00
Hintli firarda

İÇİNDEKİLER

İngiliz polisler, Hintli suçluyu İstanbul'da kaybetti. Olay, dün sabaha karşı Atatürk Havalimanı'nda meydana geldi. 2 İngiliz polis, Hinli bir suçluyu İstanbul üzerinden Hindistan'a götürmek üzere uçağa bindi. Polisler, mahkumla birlikte Londra'dan İstanbul'a geldi. 2 polis ve Hinli suçlu, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde kendilerini Yeni Delhi'ye götürecek uçağı bekledi. Bu sırada Hintli suçlu, polislerden sigara içmek için izin istedi. Polisler de suçluyu etrafı tel örgülerle çevrili özel sigara içme bölgesine götürdü. İngiliz polisler özel bölmenin önünde beklerken sigara içen Hintli, tel örgülere tırmanarak önce yemekhanenin çatısına, ardından da açık otoparka atlayarak firar etti. İstanbul polisi harekete geçti. Yakalanamayan mahkum ise İstanbul'a girdi. İngiliz polislerin, Yeni Delhi'ye götürecekleri suçlunun yakalanmasını bekledikleri öğrenildi.


Firar olayının ardından sigara içme bölümünde inceleme yapıldı. Mahkumun, oda ile cam duvar arasındaki boşluktan kaçtığı belirtiliyor.