Ayaküstü tamir

Otomobil tamircisi Emin Kırbaş, yakıtı biten arabalar için ilginç bir yöntem uyguluyor. Motosikletine binip araçları ayağıyla iterek benzinliğe kadar götürüyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Şubat 2016 Güncelleme 29 Şubat 2016, 00:00
Ayaküstü tamir

İÇİNDEKİLER

Balıkesir Bigadiç'te 20 yıldır oto lastik tamirciliği yapan evli Emin Kırbaş (38) kendisinden yardım isteyen araç sürücülerinin imdadına ilginç bir yöntemle yetişiyor. Motosikletine atlayan Kırbaş, yakıt yüzünden yolda kalan araca ayağını dayayıp, akaryakıt istasyonuna iterek götürüyor. Herhangi bir ücret almadığını, insanlık için yardımcı olduğunu söyleyen oto lastik tamircisi araç sahiplerinin şaşkına döndüğünü belirterek ilginç yöntemiyle ilgili şunları söyledi:

'SUÇ MU ONU BİLMİYORUM' "
Bazen yakıtı bitmiş araç sürücüleri bana gelerek, çeki halatı ya da zincir soruyor. Ben de onları kısa yoldan, motosiklet üstünde ayağımla işyerine iki kilometre mesafedeki benzin istasyonlarına kadar götürüyorum. Hiçbir menfaat beklemeden yapıyorum. Yaptığım bu işin bana göre hiçbir tehlikesini görmüyorum. Trafik kurallarına göre suç olup olmadığını ise bilmiyorum."