Ambulans geç mi geldi!

Usta oyuncu SÜmer Tilmaç, Sedat Peker'in düğününde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Tilmaç için gelen ambulansın ise 40 dakika geciktiği iddia edildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Haziran 2015 Güncelleme 14 Haziran 2015, 00:00
Ambulans geç mi geldi!

İÇİNDEKİLER

Tiyatro ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç, önceki gün Sedat Peker ile Özge Peker çiftinin düğününe katıldı. Tilmaç, Mesut Yar'la ayaküstü sohbet ederken, bir anda fenalaşıp yere düştü! Yere yığılan oyuncuya ilk müdahaleyi davetliler arasında bulunan doktorlar yaptı.

DAVETLİLERE FATİHA OKUTTU
Kalbinin durduğu anlaşılan Tilmaç, kalp masajıyla hayata döndürüldü. İddialara göre, 40 dakikada geciken ambulansla mekanın arka kapısından hastaneye götürülen usta oyuncunun yolda kalbi durdu. Tilmaç, 1 saat 40 dakikalık ileri yaşam desteğine rağmen kurtarılamadı. Usta oyuncunun vefat ettiği haberi geldikten sonra Peker, müziği kesti ve "Sümer ağabeyi kaybetmişiz. Bizim örf ve adetlerimize göre düğüne bu şekilde devam edemeyiz. Sohbet ederek düğünü sürdürebiliriz" diyerek, davetlilere sanatçı için Fatiha okuttu. Daha önce hem kalp hem de akciğer yetmezliği tanısı konan Tilmaç'a ,2012 yılında anjiyo yapılmıştı.