Fotoşov!

CHP'li vekil Sinan Aygün, ayrılık iddiaları üzerine eşi Mine'yi de yanına aldı; mutluluk pozu vermek için Ankara'dan kalkıp İstanbul'a yemeğe geldi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2014 Güncelleme 13 Eylül 2014, 00:00
Fotoşov!

İÇİNDEKİLER

TAKVİM; Ankara Ticaret Odası (ATO) eski Başkanı olan CHP Milletvekili Sinan Aygün'ün (55), eşinden ayrılacağını yazdı; yer yerinden oynadı. İddialar karşısında ne yapacağını bilemeyen Aygün, çareyi mutluluk pozları vermek için İstanbul'a gelmekte buldu. 30 yıllık evliliğini bitirmek isteyen, ancak eşinin "Servetin yarısını versin boşanalım" sözleriyle köşeye sıkışan Aygün, önceki akşam Kuruçeşme Su Ada 'G Balık'ta eşi Mine Aygün ve yakın dostlarıyla birlikte Boğaz'a karşı yemek yedi. Mutlu aile saadeti fotoğrafı çizen Aygün çiftinin samimiyeti görenleri şaşırttı. Gazetecilere bu fotoğrafı vermek için ta Ankara'dan kalkıp İstanbul'a kadar gelen çiftin şovu hayret uyandırdı. Öyle ki, Ankara kulislerinde bir genç kızla yasak aşk yaşadığı da iddia edilen Aygün'ün eşiyle verdiği bu pozlar, hiç de samimi bulunmadı. Gülücükler saçan çifti görenler 'Şov yapıyorlar' demekten kendini alamadı.

7.5 MİLYONLUK SERVET
Servetini kaptırmamak için çaba harcayan CHP'li vekilin 2008'de adının karıştığı Ergenekon davasında evindeki özel kasası açılmıştı. Kasadan nakit 2.5 milyon euro (yaklaşık 7. 5 milyon TL) çıkmıştı. Bu gelişmeden sonra Aygün, Ergenekon'un finansörü olmakla suçlandı. 1 yıl 15 gün hapis yatan Aygün, 2011'de CHP'den Ankara milletvekili seçilerek Meclis'e girdi.

KÖŞEYE FENA SIKIŞTI
Servetini eşine kaptırmaktan korkan Sinan Aygün, Ankara kulislerinde de yankılanan yasak aşk konusunda ise sessizliğini koruyor. Gönlünü genç ve güzel bir kıza kaptırdığını, bu kızla yasak aşk yaşadığını gündeme getiren TAKVİM'in haberi sonrası iddiaları yalanlayan Sinan Aygün, tercihini İstanbul'da şov yapmaktan yana kullandı. Hiçbir şey olmamış gibi İstanbul kaçamağı imajı veren ve birlikte balık yiyen Aygün çiftinin bir sonraki hamlesi merak edilir oldu.