İnfaz nöbeti

Emekli polis hastanede gece nöbetinde olan hemşire eşini konuşmak için bahçeye çağırdı. 2 çocuğunun annesini beylik silahıyla 4 kurşun sıkarak öldüren polis daha sonra intihara kalkıştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2013 Güncelleme 28 Mart 2013, 02:27
İnfaz nöbeti

İÇİNDEKİLER

Edirne'de, boşanma davaları süren emekli polis, gece nöbetindeki eşini hastane bahçesinde vurarak öldürdü. Aynı silahla intihara kalkışan zanlının, eşinin şikayeti üzerine beylik tabancasına el konulduğu ortaya çıktı. Olay önceki gün 22.00'de Edirne Devlet Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nden yaklaşık 1 buçuk ay önce emekliye ayrılan polis memuru Necip Dönmez, dün Edirne Aile Mahkemesi'nde boşanma davası olan iki çocuğunun annesi Nurcan Dönmez'le görüşmek üzere hastaneye gitti. Nöbetçi olan eşini telefonla arayan Dönmez, konuşmak için hastane bahçesine gelmesini istedi. Karanlık ve tenha bir noktada konuşmaya başlayan ikili arasında bir süre sonra tartışma çıktı.

ARKADAŞLARI KURTARAMADI
Bunun üzerine Dönmez, belinden çıkarttığı tabancayla, bir süredir ayrı yaşadığı eşine art arda 4 el ateş etti. Nurcan Dönmez kanlar içinde yere yığılırken emekli polis aynı tabancayla başına bir el ateş ederek intihara kalkıştı. Silah sesini duyanlar, olay yerine gittiklerinde boşanma arifesindeki çifti kanlar içinde buldu. Acil servise götürülen talihsiz kadın mesai arkadaşlarının tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı olan koca ise yoğun bakım servisine alındı. Polise ifade veren görgü tanıkları, kadının 'Allah belanı versin' diye bağırdığını, ardından da silah sesleri duyduklarını söyledi.

TABANCASINA EL KONULMUŞ
Edirne Emniyet Müdürü Cemil Ceylan, eşini öldüren Necip Dönmez'in kısa süre önce emekli olduğunu belirterek, "Daha önce hemşire hanımın eşinden şikayetçi olduğuna yönelik müracaatı olmuştu. Savcılık, polis memurunun silahını almıştı. Daha sonra şikayetin geri alındığını öğrendik. Bu nedenle koruma verilmedi. Emekli polisin beylik silahı savcılıktaydı. Herhalde başka bir silah bulmuş" dedi. Öte yandan Necip Dönmez'in emekli ikramiyesini de cinayet günü çektiği belirlendi.


Murat SAVAŞ