Dönüş alayı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda dönüşe geçen tatilciler, büyük bir sürprizle karşılaştı... Özellikle İstanbul'a doğru yola çıkanlar, saatlerce trafikte kaldı. Deniz seferleri aksamalarla sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2012 Güncelleme 30 Ekim 2012, 00:00
Dönüş alayı

İÇİNDEKİLER

Kurban Bayramı tatilini fırsat bilerek tatile gidenler, dönüş yolunda trafik çilesi yaşadı... Dönüşlerin başlaması ile birlikte TEM Otoyolu Düzce kesiminin İstanbul yönünde araç yoğunluğu yaşandı.

TEM OTOYOLU DURDU
TEM Otoyolu Bolu Dağı geçişinde araç yoğunluğu nedeniyle ulaşımda büyük aksamalar yaşandı. Tatilcilerin oluşturduğu trafik özellikle TEM Otoyolu'nun Kocaeli kesiminde durdu.

4 SAATTEN FAZLA...
Kocaeli'nde trafik kuyruğu 9 kilometreye kadar çıktı. İstanbul'a geçmek için Yalova ve Çanakkale güzergahını kullanan vatandaşlar da deniz trafiğini yakalandı. İstanbul ile Bursa, İzmir ve güney bölgeleri arasındaki ulaşımın önemli geçiş güzergahlarından Yalova Topçular Eskihisar feribot iskelesinde 4 saati aşan beklemeler yaşandı. Bayram tatili dönüşleri dolayısıyla, sefer yapan feribot sayısının 12'den 15'e yükseltilse de, yoğunluk azalmadı. İzmir'den yola çıkan bir otomobilin, yaklaşık 14 saatte İstanbul'a ulaştığı belirtildi.

KAVGA VAR
Vatandaşlar, saatler süren trafik nedeniyle bir hayli gergindi. Birçok sürücü, diğer otomobilin sürücüleriyle sert tartışmalar yaşadı.