Yeşilçam yasta

Usta oyuncu Ekrem Bora, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti 78 yaşındaki oyuncunun ölümü Yeşilçam camiasını üzüntüye boğdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Nisan 2012 Güncelleme 02 Nisan 2012, 02:30
Yeşilçam yasta

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz Cuma gününden beri hastanede tedavi gören Ekrem Bora dün saat 13.45'te akciğer ödemi nedeniyle hayatını kaybetti. Bora, kalp yetersizliğine bağlı akciğerlerde sıvı toplanması tanısıyla yaklaşık 20 gün önce hastaneye kaldırılmış bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edilmişti. Bora'nın ölümüyle ilgili açıklama yapan kızı Yasemin Uygunmert, sanatçının Salı günü Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verileceğini söyledi. Bu arada Ekrem Bora'nın ölüm haberini duyan Türkan Soray, Kerem Alışık, Seren Serengil, Tarık Akan ve Gül Sunal gibi isimler hastaneye koştu.



ÜNLÜLER AKIN ETTİ
Cenazenin hastaneden alınması sırasında Türkan Şoray ve Seren Serengil'in gözyaşlarını tutamadıkları görüldü. Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Türkan Şoray, Kerem Alışık, Seren Serengil ve Gül Sunal, Türkiye'nin önemli bir sanatçıyı kaybettiğini söyledi. Seren Serengil, kendisinin Bora'nın elinde büyüdüğünü ve ikinci babasını kaybettiğini söyledi. Bora'nın cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürülüp gasilhaneye kaldırıldı.

Gülcan DEMİRCİ