Haydi Fener bitir şu işi!

Saracoğlu'nda 20.00'de başlayacak kritik maçı İzlandalı Jakobsson yönetecek. F.Bahçe üç puanı alıp Kocaman'la Avrupa'da ilk iç saha zaferine ulaşmayı da hedefliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Kasım 2012 Güncelleme 08 Kasım 2012, 00:53
Haydi Fener bitir şu işi!

İÇİNDEKİLER

Bu akşam Türkiye'nin kalbi Kadıköy'de atacak... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, C Grubu'ndaki 4. maçında AEL Limassol'u Şükrü Saracoğlu Stadı'nda konuk edecek. Saat 20.00'de Star TV'den naklen yayınlanacak kritik mücadeleyi İzlandalı hakem Kristinn Jakobsson yönetecek.

SADECE EGEMEN OYNAMAYACAK
Oynadığı 3 maçta aldığı 7 puanla grubunda lider durumda bulunan Fenerbahçe eğer bu akşam da sahadan zaferle ayrılırsa tur yolunda çok büyük bir adım atmış olacak. Gruptaki diğer maçta ise Marsilya ile Mönchengladbach, Fransa'da kozlarını paylaşacak. Zorlu maç öncesi Sarı-Lacivertliler'e sakat futbolculardan da iyi haber geldi. Raul Meireles, Krasic ve Yobo oynayacak duruma gelirken sadece Egemen Korkmaz'ın maç kadrosunda olmayacağı açıklandı.

SON GALİBİYET 2009'DA SHERIFF'E KARŞI!
Fenerbahçe bu akşam kazanarak Aykut Kocaman yönetiminde Kadıköy'de ilk kez Avrupa maçı kazanmak istiyor. Sarı-Lacivertliler daha önce Şükrü Saracoğlu'nda çıktığı 5 Avrupa maçının 4'ünde berabere kalıp, 1 kez yenilmişti. Fenerbahçe seyircisi önünde son iç saha galibiyetini 2009-2010 sezonunda Sheriff'e karşı almıştı. Kanarya gruptaki 5 maçını 22 Kasım'da Marsilya ile deplasmanda oynayacak.

AVRUPA'DA 176. MAÇ HEDEF 61. ZAFER
F.Bahçe bu akşam tarihindeki 176. Avrupa maçına çıkacak. Sarı-Lacivertliler 175 maçka 60 galibiyet, 33 beraberlik alırken 82 kez yenildi.

HEDEFTE 2. KEZ LİDERLİK VAR
2009'da grubunu lider bitiren Fenerbahçe ikinci kez bu başarıya ulaşmanın peşinde.