Kavgada bile söylenmez

Beyaz TV'deki programda Faik Işık'ın sözlerinden sonra bağlanan Vefa Küçük, "Evlendim, 2 ay kirada oturdum. Işık'ın sözleri doğru değil" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Eylül 2011 Güncelleme 27 Eylül 2011, 00:00
Kavgada bile söylenmez

İÇİNDEKİLER

Beyaz TV'de pazar gecesi yayınlanan Vegol programına telefonla bağlanan Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık, kongrede kendisini eleştiren eski yönetici Vefa Küçük'e ağır sözlerle yüklendi. Vefa Küçük'ün sürekli olarak kendisiyle uğraştığını söyleyen Faik Işık, "Ben onun gibi karı parasıyla zengin olan bir avukat değilim. Kafamı da rakı masası yapmam. Genel kurulda ben yokken konuşursan, böyle cevabını da alırsın. Aziz Yıldırım'ın konuşamadığı yerde ben konuşuyorum" dedi.

VEFA KÜÇÜK CANLI YAYINA BAĞLANDI
Bu sözler üzerine yayına bağlanan Vefa Küçük, Faik Işık'ın daha önceki söylemleri ve iftiralarıyla Fenerbahçe camiasına zarar verdiğini söyledi. Küçük, avukat Işık'ın kendisi ile ilgili ithamları ile ilgili olarak da "Serbest avukatlık yaptım. Evlendim, iki yıl kirada oturdum, 4 yıl sonunda da dairem oldu. Karı parasıyla böyle mi yaşanır? Yaptıklarımı onurla anlatıyorum" ifadesini kullandı.