Bayramlıkları giyiniyoruz

Bayram çarşı-pazarı hareketlendirdi. Sezon indirimleri, bayram kampanyalarıyla birleşti; tüketicilere fırsat doğdu. Giyim ve ayakkabıda indirim yüzde 70'i buldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Temmuz 2014 Güncelleme 26 Temmuz 2014, 00:00
Bayramlıkları giyiniyoruz

İÇİNDEKİLER

Ramazan Bayramı öncesinde giyim ve ayakkabıda yapılan indirimler tüketicilerin yüzünü güldürüyor. Sezon indirimleri, bayram kampanyalarıyla birleşince, tüketicilere uygun fiyatlarla alışveriş imkanı doğdu. Hem bayramlık alışverişi yapmak hem de gardrobundaki eksiklerini tamamlamak isteyenlerin imdadına, giyim ve ayakkabıda yüzde 70'e varan indirimler yetişti. Mağazalarda da hareketlilik başladı. Ancak en büyük hareketliliğin bugün ve arefe günü yaşanması bekleniyor. Bayram nedeniyle Bağ-Kur ve memur emekli maaşlarının erken yatırılması da hareketliliği artıracak.

PİYASA CANLANACAK

Bayram, piyasaya doping etkisi yapacak. Sadece giyim ve ayakkabıda değil, gıda sektöründe de bu hafta sonu büyük hareketlilik bekleniyor. Tatile gitmeyenler, bayram sofraları için gıda alışverişlerini bugün ve yarın yapacak. Bayramlık şeker ve çikolata satışlarında da canlılık yaşanacak. Esnafın yüzü gülecek. Bayram tatiline gidenler de ulaşım ve turizm sektörünü canlandırdı.

HER YERDE KAMPANYA BAŞLADI

BATİK: Mağazalarda ürünler yarı fiyatına satılıyor. DEICHMAN: İndirimli 2 ürün alana ikinci ürünü yarı fiyatına veriyor. ELLE: Tüm sezon ürünlerinde yüzde 70 indirime ek olarak, ikinci üründe de ekstra yüzde 25 indirim uyguluyor. FABRİKA: Bayramı yüzde 70'e varan indirimle karşılıyor. HATEMOĞLU: İkinci aynı üründe farklı ekstra indirim seçenekleri sunuyor.
Ceketlerde ve baharlık montlarda etiketli ikinci ürüne ekstra yüzde 50, takım elbise, gömlek, pantolon ve tişörtlerde ise ikinci ürüne ekstra yüzde 30 indirim yapıyor. HOTİÇ: Ayakkabılarda yüzde 70'e varan indirim yapıyor. İPEKYOL: Yüzde 70'e varan indirim uyguluyor. KİĞILI: Net yüzde 70 indirim fırsatı sunuyor. Ayrıca her 100 TL'lik alışveriş yapanlara 1 çekiliş hakkı verilecek.
Çekilişle 12 çift tatil, 111 kişi de hediye seti kazanacak. KOTON: Yüzde 50'ye varan indirim yapıyor. LUFIAN: Bayrama özel tüm ürünlerde yüzde 50 net indirim kampanyası uyguluyor.

Dilara ÇELİK