Emekliden çağrı

TAKVİM, emeklinin sesi olmaya devam ediyor. Emeklinin intibaktan promosyona, evden ikramiyeye, zamma kadar pek çok talebi var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mayıs 2014 Güncelleme 28 Mayıs 2014, 00:26
Emekliden çağrı

İÇİNDEKİLER

Sayfalarını emeklilere açan TAKVİM'e telefon yağıyor. Seslerini TAKVİM aracılığıyla duyuran emekliler, dertlerine derman bulunmasını istiyor. Emeklilerden intibak, promosyon, ev sahibi olma imkanı, zam, ikramiye gibi pek çok talep geliyor. İşte bazı istekler:

2010'dan sonra emekli olan 4C'liler ikramiye aldı. Öncekiler ise alamadı. 2010'dan önce emekli olan 4C'lilere ikramiye verilsin.

Emekliyim. Kiracı olmaktan bir türlü kurtulamadım. Benim talebim TOKİ'den. TOKİ emeklilere özel proje yapsın. Bize kira öder gibi ev alma imkanı sunsun.

2007 yılında Bağ- Kur'dan emekli oldum. SSK emeklileri bizden daha fazla maaş alıyor. Üstelik onlar bizden daha az primle emekli olabiliyor. Bu haksızlık.

SEYYANEN ARTIŞ

Memur emeklisiyim. Bankalarda maaşlarımız 1 hafta bekliyor. Buna rağmen bankalar promosyon konusunda yan çiziyor. Emeklilerden para kazanamadıklarını söylüyorlarsa, o zaman bankalara maaşları erken yatırmasınlar.

SSK emeklisiyim. Temmuz'da zam alacağız. Ancak enflasyona endeksli zam istemiyoruz. Seyyanen zam verilsin.

ZAM İSTİYORUZ


2001'de emekli oldum. 2000 yılından önce emekli olanlara intibak zammı verilince, bizler de umutlandık. Haziran'da mahkemeden çıkacak intibak kararını merakla bekliyoruz. İntibak zammı istiyoruz.