Kiralık gösteriş

Pahalı marka ürünleri giymek isteyenler çantadan kürke, takıdan ayakkabıya herşeyi kiralamaya başladı. Üstelik yüzde 1 fiyatına...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ocak 2012 Güncelleme 25 Ocak 2012, 02:07
Kiralık gösteriş

İÇİNDEKİLER

Düğüne özel davetlere katılırken pahalı marka kıyafetler giymek isteyenler için kolaylık geldi! Artık çantadan ayakkabıya, kürkten takıya kadar herşey kiralanıyor. Ünlü markaların bin TL'lik elbiselerini 100 TL'den başlayan fiyatlarla kiralayabiliyor, 15 bin TL'lik bir lüks çantayı 150 TL'ye bir gece kolunuza takabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra kürk, mont ve ayakkabıların da satıldığı birçok dükkan ve sanal site ile pahalıyı ucuza kiralayabiliyorsunuz. Özel bir geceye katılırken, sahte ya da gösterişsiz takılar ile görünmek istemeyenler de kuyumcu ya da internetten çok uygun fiyata geçici olarak pahalı ürünlere sahip oluyor. Uzun seyahatler için kiralama süresini 1-2 haftaya kadar çıkartanlar için mağazalar indirim yapıyor. Örneğin günlüğü 150 TL olan bir çanta 1 hafta için 500 TL'ye kiralanabiliyor.

SİGORTA YAPILIYOR
Bu pahalı marka giysiler ve takılar şirketlerin güvencesinde oluyor. Kiralama yapacak kişilerle kontrat yapılıyor ve zarar ya da çalınmasına karşın sigorta devreye giriyor. Site sahipleri kiracılar arasında sosyetik isimlerinde olduğunu belirtiyor.

AZ PARA ÇOK ÇEŞİT
Satın alacağı paraya onlarca giysi kiralayabildiğini söyleyen bir tüketici, bu şekilde sınırlanmadığını ifade ederek, "Çok az para harcayarak çok lüks markaları kullanabiliyorum. Üstelik tek bir model değil hergün değişik bir model de kullanmış oluyorum" dedi.