Almeida iddiası

Beşiktaş'ın Portekizli golcüsüne Real Madrid'in 13 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği iddia edildi. Yönetim Almeida'yı satarak 3 yıldız almayı planlıyor.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Almeida iddiası
Beşiktaş'ta sürpriz gelişme... Siyah-Beyazlı takımın Portekiz'li golcüsü Almeida'nın menajeri Mendes'in Portekizli golcüye 13 milyon Euro teklif eden İspanyol devi Real Madrid'le pazarlık halinde olduğu öğrenildi. Beşiktaş'a Real Madrid'in teklifini ileten Mendes'in yönetime ayrı bir teklif sunduğu belirlendi.

YÖNETİM SICAK BAKIYOR
Mendes'in, "Almeida'yı 13 milyon Euro'ya satalım size 3 yabancı yıldız getireyim" dediği ortaya çıktı. Mendes'in bir stoper, 1 sağ bek ve bir de forvet olmak üzere 3 isim önerdiği öne sürüldü. Siyah-Beyazlı yönetimin bu teklife sıcak baktığı ve performansının altında kalan Almeida'yı satma fikrinin giderek güç kazandığı öğrenildi. Almeida satıldığı takdirde Bobo ile yola devam edilecek.