Ölüm ailesi seriye bağladı

Latin Amerika'nın en güzel yerlerinden biri olan Panama, korkunç bir cinayetle sarsıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2010 Güncelleme 05 Ağustos 2010, 16:50
Ölüm ailesi seriye bağladı

İÇİNDEKİLER

Korku filmlerini aratmayan olay ve değme filmlere taş çıkartan cinayetler zinciri, Bocas del Toro adlı turistik kentte yaşandı. Bölgede devriye gezen polis ekipleri, iki cesetle karşılaştı. Cesetlerin ABD'li otel işletmecilerine ait olduğu belirlendi.

9 KİŞİLİK LİSTE
İpuçlarını tek tek birleştiren dedektifler, cinayetin sorumluları olarak bir çifte ulaştı. Yapılan araştırma sonrasında cinayetlerin ABD'li William Holbert ve eşi Laura Reese tarafından işlendiği belirlendi. Bölgede otel işleten çiftin, 9 kişinin ölümünden sorumlu olduğu ortaya çıktı. Holbert ve eşinin cinayet planı ise en az işledikleri cinayetler kadar korkunçtu. Zanlıların, kendilerini zengin kişiler olarak gösterip varlıklı ve kimsesiz insanlara yaklaştıkları, sonra da onları öldürüp paralarını ele geçirdikleri belirlendi. Haklarında tutuklama kararı çıkan katil çift, Kosta Rika sınırından Nikaragua'ya kaçmaya çalışırken yakalandı ve kelepçelenerek Panama City'e gönderildi. William Holbert'ın her şeyi itiraf ettiği ve kurbanlarını gömdüğü yerleri teker teker gösterdiği belirtildi.

'BAY RİPLEY'
Bu arada çiftin akılalmaz cinayetleri "Yetenekli Bay Ripley" filmine benzetildi. Sözkonusu filmde, Matt Damon, ünlü bir playboyun peşine düşüp Avrupa'ya gidiyor. Tek amacı playboyu öldürüp yerini almak olan karakter, bu yolda korkunç cinayetler işlemekten bile çekinmiyor.