TIMELINE

05 Nisan 2017
Erdoğan, "facetime" üzerinden gençlere seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlere hitaben, "Asım'ın nesli boş bir nesil değildir. Çünkü sizler parlamentoda gençler tarafından neler yapılabileceğini ortaya koyacaksınız." dedi.
05 Nisan 2017
"Vatandaşın patron olduğu yerde tek adam olmaz"
Başbakan Binali Yıldırım, "Güçler ayrılığı kesinkez ayrılıyor. Cumhurbaşkanı yasa ihtiyacı varsa, yasa ihtiyacını bile kendisi istemeyecek. Milletvekilleri yasa teklifi verirse yapacak. Vatandaşın patron olduğu yerde tek adam olmaz" dedi.
05 Nisan 2017
Fenerbahçe-Kayserispor maçı golleri
"Fenerbahçe-Kayserispor maçı golleri" haberi için lütfen tıklayın...
05 Nisan 2017
KKTC'den Rumlara sert uyarı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Rum tarafının Kıbrıs Türk halkının haklarını gasbetmeye yönelik sürdürdüğü bölge istikrarını tehdit eden tavrına müsaade edilmesinin mümkün olmadığı bildirildi.
05 Nisan 2017
Gizemli yabancı kim?
TÜRKSAT davasında ifade veren müştekilerden Ömer Kuzu, darbe girişimi gecesi TÜRKSAT'ta, aksanından yabancı olduğunu düşündüğü üniformalı, sarışın ve mavi gözlü birinin daha olduğunu, o kişinin sanıklar arasında bulunmadığını söyledi.
05 Nisan 2017
Paris’te terör alarmı!
Fransa'nın başkenti Paris'in Emniyet Müdürü Michel Cadot, Rusya'nın St. Petersburg şehrindeki terör saldırısından sonra başkentte toplu taşıma araçlarında geçici olarak polise gerekçesiz kimlik sorma, üst, baş ve valiz arama izni verdi.
05 Nisan 2017
BM İdlib için toplandı
BM Güvenlik Konseyi, Suriye'nin İdlib kentinde düzenlenen kimyasal silah saldırısının ardından Fransa ve İngiltere'nin talebi üzerine konuyu görüşmek üzere toplandı.
05 Nisan 2017
Trump'tan flaş Esed açıklaması
ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'nin İdlib kentindeki kimyasal silah saldırısı ile ilgili konuştu. Trump: "Suriye'deki kimyasal saldırıya karşı harekete geçme sorumluluğum var. Dün yapılanlar benim için kabul edilemez. Masum insanlar, çocuklar ve güzel bebekler öldü. Esed rejiminin iğrenç faaliyetlerine müsade edilemez" dedi.
05 Nisan 2017
Trump o ismi görevden aldı
ABD Başkanı Donald Trump, sağ kolu olarak bilinen baş stratejisti ve Ulusal Güvenlik Konseyi üyesi Steve Bannon'ı görevden aldı.
05 Nisan 2017
Hakkari'de 8 terörist öldürüldü
Hakkari’nin Çukurca ilçesinde askeri üs bölgesi olan Çilekli Tepeyi taciz eden 8 terörist etkisiz hale getirildi.