TIMELINE

06 Nisan 2017
ABD, Suriye'de askeri seçenekleri değerlendiriyor
ABD'nin Suriye'deki pozisyonuyla ilgili AA'ya konuşan üst düzey bir Pentagon yetkilisi, "(Suriye’deki kimyasal saldırının ardından) Beyaz Saray gerekli adımlar için bize danıştı, Başkan’a (Trump) gerekli tüm seçenekleri hazırlıyoruz” açıklaması yaptı
06 Nisan 2017
Galatasaray'a Avrupa'dan men cezası gelecek mi?
UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, Galatasaray’ın gelecek sezon UEFA’dan men cezası almayacağını açıkladı.
06 Nisan 2017
Türkiye Kupası'nda son yarı finalist Konyaspor oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile Sivasspor arasında oynanan çeyrek final rövanş maçı ev sahibi takımın 3-2 üstünlüğüyle sona erdi. 5. dakikada Bajic'in pasıyla ceza sahası dışında sağ...
06 Nisan 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında ibretlik bir anısını paylaştı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu döneme ait bir anısını yıllar sonra ilk kez anlattı.
06 Nisan 2017
PKK'lı hainler fare gibi kaçıyor
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör operasyonlarına değinerek, “25 yıldır girilemeyen bütün yerlere girdik. Askerlerimiz, polislerimiz oralarda fellik fellik terörist alıyorlar. Onlar da fare gibi kaçıyor” dedi.
06 Nisan 2017
Erdoğan: Hüsnü Bozkurt cahil bir adam
"Erdoğan: Hüsnü Bozkurt cahil bir adam" haberi için lütfen tıklayın...
06 Nisan 2017
Türkiye'den BM'de kritik Esed hamlesi
Türkiye, Suriye'nin İdlib kentinde Esed rejimi tarafından düzenlenen kimyasal silah saldırısına ilişkin BM'ye mektup göndererek Esed rejiminin cezalandırılmasını istedi.
06 Nisan 2017
Rusya'dan şaşırtan Esed açıklaması
Suriye'de yaşanan kimyasal saldırının ardından Rusya'dan çok önemli bir açıklama geldi. Kremlin Sözcüsü AP'ye yaptığı açıklamada, "Rusya'nın Beşar Esad'a desteği sınırsız değildir" ifadelerini kullandı.
06 Nisan 2017
Erdoğan'dan Trump'ın açıklamasına yanıt!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump'ın Suriye ile ilgili açıklamalarıyla ilgili, "Teşekkür ederim ama lafta kalmasın. Eğer bu hakikaten icraat ortaya konulursa, biz de Türkiye olarak, bize ne düşüyorsa, biz bunu yapmaya hazırız." dedi.
06 Nisan 2017
Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun yaptığı terbiyesizliktir
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal 7 ve Ülke TV ortak yayınında referandum süreci ve gündemdeki gelişmelere dair soruları cevapladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun 'kontrollü darbe' iddiasına çok sert tepki göstererek 'elinde belge varsa açıkla, yargıya ver, bu yaptığın terbiyesizliktir' dedi.