TIMELINE

01 Nisan 2017
Başbakan Yıldırım'dan 'Ülker' açıklaması
Başbakan Yıldırım Ülker'in 1 Nisan reklam filmiyle ilgili soruyu yanıtladı. Yıldırım, Türkiye'nin hassasiyetleri göz önüne alındığında böyle bir reklamın 'yersiz' olduğunu söyledi.
01 Nisan 2017
"Kardeşim sana mı düştü Başbakan'ı korumak"
Başbakan Binali Yıldırım, katıldığı televizyon programında referandum sürecine ve gündeme dair soruları yanıtladı. Yıldırım, Kılıçdaroğlunu sert bir dille eleştirerek, "CHP referandum sürecinde kuzu taktiği uyguluyor." diyen Başbakan Yıldırım sözlerine,  "Gören de zanneder ki CHP değişti. CHP vatandaşa masum rolü oynuyor.Kardeşim sana mı düştü başbakanı korumak? Benim korumaya ihtiyacım yok. Bizi koruyan millet. Millet koruduktan sonra kimsenin korumasına ihtiyacım yok" dedi.
01 Nisan 2017
Türkiye için küstah sözler
Lübnanlı Bakan: "Türkiye'de şu an çok problem var. Bu bizim için iyi bir fırsat. Bu durumdan çok mutluyum, çünkü onları sevmiyorum"
01 Nisan 2017
Kolombiya'da sel felaketi: 90 ölü
Kolombiya'nın güneyindeki yönetim bölgesi Putumayo'nun merkezi Mocoa'da sel felaketi meydana geldi. büyük yıkıma neden olan felakette ilk belirlemelere göre, en az 90 kişi hayatını kaybetti.
01 Nisan 2017
Rusya ABD'yi uyarı: Bizi karıştırmayın!
Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya'nın ABD içindeki siyasi çekişmelerin bir parçası yapılmaması gerektiğini vurguladı.
01 Nisan 2017
Elazığlı vatandaş Eski Türkiye'yi anlattı
"Elazığlı vatandaş Eski Türkiye'yi anlattı" haberi için lütfen tıklayın...
01 Nisan 2017
ABD'deki gurbetçiler oy kullanmaya başladı
16 Nisan'daki anayasa değişikliği halk oylaması için ABD'de başkent Washington ve civarında yaşayan Türk vatandaşları oylarını kullanmaya başladı.
01 Nisan 2017
Darbecilerin Whatsapp yazışmaları ortaya çıktı
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi gecesi WhatsApp grubundan haberleşen darbecilerin, toplanan kitleler ve askeri kuvvetlere karşı duran polislere silah ve tanklarla sert şekilde müdahale edileceği, toplanan kalabalığın ateşle dağıtılacağı yönündeki talimatları içeren mesajları, Akıncı Üssü iddianamesine yansıdı.
01 Nisan 2017
İsviçre'den bir skandal daha!
"İsviçre'den bir skandal daha!" haberi için lütfen tıklayın...
01 Nisan 2017
Türk bilim insanları bir ilki başardı
"Türk bilim insanları bir ilki başardı" haberi için lütfen tıklayın...