TIMELINE

09 Nisan 2017
Mısır'da OHAL ilan edildi!
Darbeyle göreve gelen Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, ülkede yaşanan terör olaylarının ardından, polise destek vermeleri amacıyla askere sokağa inme emri verdiğini duyurdu.
09 Nisan 2017
Teröristler kahvehane basıp 'evet' diyenleri tehdit etti
İstanbul Okmeydanı'nda silahlı bir grup terörist bir kahvehaneyi basarak, 'hayır' propagandası yaptı. Örgüt üyeleri, mahallelerinde 'evet' propagandasına izin vermeyeceklerini söyledi.
09 Nisan 2017
McCain: "ABD ÖSO'yu desteklemeli ve..."
ABD Senato Silahlı Hizmetler Komitesi’nin Başkanı John McCain, Başkan Donald Trump’ın yeni bir Suriye stratejisiyle, Özgür Suriye ordusunu yeniden canlandırılarak desteklenmesi ve uçuşa yasak güvenli bölgeler oluşturulması gerektiğini söyledi.
09 Nisan 2017
İşte CHP'nin referandum yalanları ve gerçekler
"İşte CHP'nin referandum yalanları ve gerçekler" haberi için lütfen tıklayın...
09 Nisan 2017
Milli futbolculardan referandum mesajı
Türkiye'de 16 Nisan Pazar günü yapılacak olan başkanlık referandumu için yurt içindeki seçmenler 16 nisana kilitlenirken, yurt dışındaki seçmenler oy kullanmaya başladı.
09 Nisan 2017
Süper Lig'de istifa depremi
Adanaspor Teknik Direktörü Levent Şahin, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 3-1 yenildikleri Çaykur Rizespor maçının ardından istifa etti.
09 Nisan 2017
Deniz Baykal devreleri yaktı!
"Halk oylamasında 'hayır' çıkarsa, İzmir'de düşmanı denize dökmüş gibi sevineceğiz" diye açıklama yapan Baykal, yine bir skandala daha imza attı.
09 Nisan 2017
Türk Yıldızları, Şanlıurfa'da nefesleri kesti
"Türk Yıldızları, Şanlıurfa'da nefesleri kesti" haberi için lütfen tıklayın...
09 Nisan 2017
Dilmen: "Bu takımın uçması lazım ama..."
Fotomaç yazarı Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe-Akhisar Belediyespor maçının ilk yarısını değerlendirdi. Dilmen ''Fenerbahçe milli takım oyuncularından kurulu. Takımın uçması lazım ama pozisyona bile giremiyorlar'' dedi.
09 Nisan 2017
FETÖ ABD’deki Türkleri zehirliyor!
ABD Gıda ve Tarım Bakanlığının merdiven altı üretim yapan firmalara yönelik baskınından Fetullahçı Terör Örgütü'nün Amerika’daki Türkleri zehirleme skandalı çıktı.