TIMELINE

04 Nisan 2017
Türkiye genelinde dev operasyon
Türkiye genelinde, Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma ve Sahil Güvenlik komutanlıklarına bağlı 13 bin 92 ekip, 71 bin 284 personelin katılımıyla 7 bin 266 hassas noktada "Huzur Türkiye-4" operasyonu yapıldı.
04 Nisan 2017
Türkiye Kupası'nda ilk yarı finalist belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası'nda Başakşehir, 1-1'in rövanşında deplasmanda Akhisar Belediyespor'u Adebayor ve Mehmet Batdal'ın golleriyle 2-0 yendi ve yarı finale yükseldi.
04 Nisan 2017
"Gerçekleri saklamanın anlamı yok"
15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Ankara Gölbaşı'ndaki TÜRKSAT'ın bombalanmasına yönelik açılan davada yargılanan sanıkların savunmaları tamamlandı. TÜRKSAT'a girmeye çalışırken yakalanan 4 mühendisin bulunduğu aracın sahibi Uğur Özüdoğru, 15 Temmuz günü saat 20.00 sıralarında darbe girişiminden haberi olduğunu söyledi. Özüdoğru, iş görüşmesi için gittiği evde bulunan Ramazan Genç'in, eliyle omzunu işaret ederek "Amcalar ABD ile anlaşmış müdahale olacak" dediğini ifade etti.
04 Nisan 2017
Hakkari'de PKK'ya tokat gibi mesaj!
"Hakkari'de teröre lanet yürüyüşü" haberi için lütfen tıklayın...
04 Nisan 2017
Erdoğan: Evet giderek tırmanıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Her geçen gün 'evet' tırmanıyor. İnanıyorum ki bu hafta çok daha belirleyici olacak." dedi.
04 Nisan 2017
Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon açıklaması
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NTV- Star TV ortak yayınında soruları yanıtladı. Erdoğan, "Fırat Kalkanı Harekatının isim olarak 'birinci etap' diye benim nitelendirdiğim kısım bitti. Bundan sonra tabii ki bu bir yol haritası. Bu yol haritasının söylenmeyen, adı konmayan ikinci, üçüncü etapları olacak" dedi.
04 Nisan 2017
Katil Esed İdlib'te kimyasal katliam yaptı
"Katil Esed İdlib'te kimyasal katliam yaptı" haberi için lütfen tıklayın...
04 Nisan 2017
BMGK İdlib için harekete geçti
Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, Suriye'nin İdlib kentinde kimyasal silahlarla düzenlenen saldırılar üzerine yarın TSİ 17.00'de toplanacak.
04 Nisan 2017
Beyaz Saray'dan İdlib açıklaması
Beyaz Saray, "Suriye'deki saldırı Obama yönetiminin zayıf politikalarının sonucudur. Bu kimyasal saldırıyı kınıyoruz. Görmezden gelinemez" açıklamasında bulundu.
04 Nisan 2017
Cumhurbaşkanlığı'ndan çok sert İdlib açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İdlib'deki kimyasal silah saldırısını kınayarak, "Aralarında çok sayıda çocuğun da bulunduğu sivilleri katleden Esed rejimi, Suriye'de devam eden ateşkesi ihlal ederken, çatışmasızlık halini ve siyasi geçiş hedefini sabote etmiştir. Uluslararası toplum, Suriye'de tüm şiddetiyle altı yıldır devam eden katliamlar karşısında artık gerekli adımları atmalıdır." ifadelerini kullandı.