TIMELINE

16 Nisan 2017
'EVET' Alman medyası kudurdu
Anayasa referandumu öncesi hayır kampanyaları yapan Alman medyası şimdi de seçimlerde manipülasyon yapıldığını ön plana çıkararak evet oylarını şaibe altına almaya çalışıyor.
16 Nisan 2017
Evet coşkusu tüm dünyayı sardı
"Evet coşkusu tüm dünyayı sardı" haberi için lütfen tıklayın...
16 Nisan 2017
YSK Başkanı: 'EVET' çıkmıştır
YSK Başkanı Sadi Güven referandum sonuçlarına ilişkin açıklama yaptı. Güven "Kesin olmayan sonuçlara göre, Evet ve Hayır oyu arasındaki fark 1 milyon 250 bin oldu. Halk oylamasında 'Evet' çıkmıştır. Kesin sonuçlar itirazlar değerlendirildikten sonra en geç 11, 12 gün sonra açıklanacaktır" dedi.
16 Nisan 2017
PKK'lı kalleşler kazdığı çukurlara gömüldü
Güneydoğu'da yaşayan halk 16 Nisan referandumunda terör örgütü PKK'yı sandığa gömdü...
16 Nisan 2017
Avrupa basını yine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı
Avrupa basını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak Türkiye'nin demokrasi zaferini manipüle etmeye çalıştı. Dünyaca ünlü gazeteler, yüzde 86 katılımın olduğu referanduma ilişkin yanlı ve yanlış haberler yaptı.
16 Nisan 2017
Lübnan'da 'EVET' kutlaması
Lübnan'daki Türk vatandaşları, anayasa değişikliği için yapılan halk oylamasında, resmi olmayan sonuçlara göre "Evet" çıkmasının ardından kutlama yaptı.
16 Nisan 2017
Dolarda sert düşüş
Dolar/TL, halkoylamasının ardından sert düşüşle 3,6250'yi gördü.
16 Nisan 2017
Başbakan'dan Destici ve Bahçeli'ye teşekkür telefonu
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Yıldırım, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile BBP Genel Başkanı Destici'yi telefonla arayarak, teşekkür etti.
16 Nisan 2017
Erdoğan: Artık Türkiye'de patinaj olmayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan zafer konuşması yaptı. Erdoğan, "Sizlerle birlikte yapacağımız çok iş var. Bu yola çıkışımızın ilk anı değil. Biz şu anda zaten yoldayız. Şimdi vites değiştirerek daha hızlı bir şekilde gideceğiz. Bunlar hep bize patinaj yaptırdılar. Artık Türkiye'de Allah'ın izniyle patinaj olmayacak." dedi.
16 Nisan 2017
Eski başbakanlardan Erdoğan'a tebrik telefonu
Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz, Yıldırım Akbulut ve Tansu Çiller, anayasa değişikliğinin halk oylaması sonucu kabul edilmesi dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.