TIMELINE

25 Nisan 2017
Dağılma sürecindeki Avrupa Birliği ve tüm detaylar...
"Dağılma sürecindeki Avrupa Birliği ve tüm detaylar..." haberi için lütfen tıklayın...
25 Nisan 2017
Fenerbahçe Final Four'a yükseldi
THY Avrupa Ligi son 16 turu üçüncü maçında temsilcimiz Fenerbahçe saha avantajı ile seriye başlayan Panathinaikos'u evinde iki kez devirdikten sonra İstanbul'da işi bitirdi! Rakibini 79-61 mağlup eden sarı-lacivertliler üst üste 3. kez Dörtlü Final'e yükseldi..
25 Nisan 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AKPM açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan Reuters'a önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, AKPM'nin skandal kararına ilişkin, "Kararı tanımıyoruz. Karar tamamen siyasi" dedi.
25 Nisan 2017
Külliye'de kritik zirve
Erdoğan kabulde, silahlı kuvvetlerin Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyindeki PKK hedeflerine yönelik yürüttüğü operasyonlar ve bu operasyonlarda elde edilen başarılı sonuçlara ilişkin bilgi aldı
25 Nisan 2017
Darbe başarısız olunca demir parmaklıklardan atlayarak kaçtı
FETÖ'nün darbe girişiminde Genelkurmay Karargahında elinde silahla dolaşan ve sivillere ateş ettiği belirtilen eski Binbaşı Gökhan Balcı'nın sivil kıyafetle karargah demirlerinden atlayarak kaçması görüntülere yansıdı.
25 Nisan 2017
İstanbul için kritik deprem uyarısı
Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "İstanbul özelinde tüm bilim adamları 2030 yılına kadar bir depremin olabileceğini söylüyor. Bu depremin de 7 şiddetinde olabileceği öngörülüyor. Kentsel dönüşüm burada devreye girmeli ve bunu bir fırsata çevirmeliyiz. Her yıl 200 bin bağımsız birimi dönüştürebilirsek İstanbul'u depreme hazırlamış oluruz." dedi.
25 Nisan 2017
Gri listede aranan PKK'lı bombardımanda öldü
Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarına yönelik hava harekatı sırasında ölen teröristler arasında gri listede başına 300 bin lira ödül konulan 'Bedran Cudi' kod adlı 64 yaşındaki Sait Tanıt'ın da bulunduğu ortaya çıktı.
25 Nisan 2017
Külliye'den AKPM'ye tepki
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, AKPM'nin kararına sosyal paylaşım sitesinden tepki göstererek, söz konusu kararın Türkiye düşmanı çevrelerin siyasi operasyonu olduğunu ifade etti.
25 Nisan 2017
Arap Birliği'nden BM'ye İsrail çağrısı!
Arap Birliği, BM'yi, İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutukluların maruz kaldığı ihlallerin durdurulması için acil müdahale etmeye çağırdı.
25 Nisan 2017
Başbakan Yıldırım: Karar tamamen siyasi
Başbakan Binali Yıldırım Ankara'da gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldırım, AKPM'nin kararına tepki göstererek, "Açıkçası Türkiye olarak bu kararı tamamen siyasi karar olarak görüyoruz. Türkiye'nin gerçekleriyle örtüşmüyor." dedi.