TIMELINE

19 Nisan 2017
Bugün seçim olsa sonuç ne olur?
Bugün seçim olsa sonuç ne olur? İşte referandum sonrası partilerin oy oranları: AK Parti yüzde 50-51 bandında, CHP yüzde 25’lerde, MHP yüzde 10-11 bandında, HDP’ de yüzde 8-9 bandında...
19 Nisan 2017
Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı kesinleşti
KSYÖ Genel Direktörü Üzümcü, "Laboratuvarlardan gelen ilk sonuçlar, kurbanların sarin veya sarin benzeri bir maddeye maruz kaldığına işaret ediyor. Halihazırda elde edilen bulgular yadsınamaz nitelikte" dedi
19 Nisan 2017
Kuyumcu soygununun faili FETÖ'cü eski polis çıktı
Ankara'da bir kuyumcu dükkanından gasp girişiminde bulunduktan sonra kaçtığı Düzce'de yakalanan Nevzat Yurt'un, FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski bomba imha uzmanı olduğu ortaya çıktı.
19 Nisan 2017
FETÖ'ye BM darbesi
Terör örgütü FETÖ ile ilişkili oldukları için KHK ile kapatılan Kimse Yok Mu Derneği, Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı ve Türkiye İş adamları ve Sanayiciler Konfederasyonunun (TUSKON) Birleşmiş Milletler'deki "istişari statüleri" düşürüldü.
19 Nisan 2017
2017 Miraç kandili ne zaman? Miraç kandilinde yapılacak dualar ve ibadetler
Müslümanlar için en önemli günler arasında yer alan Miraç kandili yaklaşıyor. Peki Miraç kandili ne zaman idrak edilecek? Miraç kandilinde hangi ibadetler yapılmalıdır? Miraç kandilinde yapılacak dua ve ibadetlerin faziletleri nelerdir? Miraç kandilinin önemi nedir? İşte Miraç Kandili ile ilgili bilinmesi gereken tüm ayrıntılar...
19 Nisan 2017
Trump'tan flaş İran talimatı
Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, İran yaptırımlarının Trump yönetiminin gündeminde önemli bir yer tutuğuna dikkati çekerek, "Başkan, Ulusal Güvenlik Konseyine, nükleer anlaşma kapsamında İran'a yaptırımların durdurulmasının, ABD'nin ulusal güvenliği açısından hayati olup olmadığının incelenmesi talimatını verdi." dedi.
19 Nisan 2017
Alman faşitlerden cami derneğine saldırı
Almanya'nın Freiburg kentinde, içinde bir caminin de bulunduğu "İslamisches Zentrum Freiburg" adlı dernek binasına kimliği belirsiz kişiler tarafından gamalı haç çizildiği bildirildi.
19 Nisan 2017
İşte belgelerle CHP ve HDP gerçeği
"İşte belgelerle CHP ve HDP gerçeği" haberi için lütfen tıklayın...
19 Nisan 2017
Şırnak'ta PKK'ya ağır darbe
TSK, Şırnak'ın Bestler Dereler kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen hava operasyonunda 11 teröristin öldürüldüğünü ve iki silah mevziinin imha edildiğini açıkladı.
19 Nisan 2017
CHP hezimetini YSK'ya saldırarak kamufle etmeye çalışıyor
Halk oylamasını kaybeden CHP 'mühürsüz pusula' bahanesiyle seçimlerin şaibeli olduğunu iddia ederken, göstergeler bu çabanın seçim yenilgisini kamufle etmeye yönelik olduğuna işaret ediyor. Seçim yenilgisinin netleşmesi üzerine seçmenlerinin eleştirilerine maruz kalan CHP'liler, mühürsüz pusula bahanesiyle YSK'yı hedef alırken, saatler önce yapmış oldukları başvuru ve açıklamaların aksi yönde ifadeler kullandılar.