TIMELINE

16 Nisan 2017
İngiliz haritası
Bundan 100 yıl önce Orta Doğu haritasını masa başında cetvelle çizen İngilizler yine devreye girdi. Bağımsızlık sinyalleri veren Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile buluşan İngiliz diplomatlar yeni sınırlar için mesaj verdi
15 Nisan 2017
Van'da AK Parti ilçe başkanının konvoyuna saldırı
Van'ın Muradiye ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Vanlı'nın bulunduğu konvoya PKK'lı teröristlerce saldırı düzenlendi. Saldırıda Vanlı'nın güvenlik korucusu olan yeğeni Adnan Vanlı şehit oldu, bir kişi yaralandı.
15 Nisan 2017
İşte sandıkları manipüle etme planı
“Hayır ve Ötesi”nin sahtekarlığı deşifre oldu. Ankara Kızılay’da bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde ‘Hayır ve Ötesi’nin binlerce kişiye Anavatan Partisi adına sahte müşahit kartı dağıttığı görüntülendi.
15 Nisan 2017
Almanya'nın son alçaklığı
'Hayır' kampanyasına açık destek veren Almanya bir skandala daha imza attı. Türkiye'deki anayasa referandumunu hedef alan 'hayır' yazılı bayrak Münih Bavyera Opera binasına asıldı.
15 Nisan 2017
Diyarbakır ve Şırnak'ta toplu taşıma yarın ücretsiz
Diyarbakır ve Şırnak'ta kent genelindeki belediye araçları halk oylaması nedeniyle yarın ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek.
15 Nisan 2017
Erdoğan'dan şampiyon voleybolculara kutlama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Voleybol Kadınlar Challenge Kupası şampiyonu Bursa Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı'nı kutladı.
15 Nisan 2017
Hain tuzak imha edildi
Tunceli'de güvenlik güçleri tarafından yapılan arama tarama faaliyeti sırasında terör örgütü mensuplarınca hazırlanmış el yapımı patlayıcı madde ele geçirildi.
15 Nisan 2017
"Mesele memleketse gerisi teferruattır"
""Mesele memleketse gerisi teferruattır"" haberi için lütfen tıklayın...
15 Nisan 2017
Kılıçdaroğlu: 15 Temmuz gecesi havaalanında tank yoktu
Darbe olduğunda tankın üzerine ilk ben çıkarım diyen ama 15 Temmuz'da kaçan Kılıçdaroğlu, Atatürk Havalimanı'nda tank yoktu dedi.
15 Nisan 2017
Referandum seçim sonuçları takvim.com.tr'de
Türkiye'yi şaha kaldıracak olan tarihi referandum için millet sandık başına gidiyor. 16 Nisan tarihi Anayasa Referandumu ile ilgili tüm detaylar takvim.com.tr'de olacak.