TIMELINE

07 Nisan 2017
“FETÖ, PKK kamplarında eğitim veriyor”
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ'nün PKK kamplarında eğitim verdiğini belirterek, “Öyle cinlikler, öyle ihanetler düşünüyorlar ki yumurta arabaları içerisinde silah, bomba. Öyle hainlikler düşünüyorlar ki bu ülkenin huzurunu bozabilmek için insanın aklına gelmeyecek şeytanlıklar planlıyorlar” dedi.
07 Nisan 2017
Albayrak: "İnsan biraz araştırır"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "(Yeni Anayasa değişikliğiyle Meclis bir gecede kapatılır iddiaları) "İnsan biraz araştırır, şuna bakar; esas bugün 82 Anayasası'ndan aldığı güçle Cumhurbaşkanı tek taraflı Meclis'i feshedip, seçime götürebilir." dedi.
07 Nisan 2017
Tarihi başarı! Bu gurur Türkiye'nin
THY Euroleague'de 3 Türk takımı son 8 takım arasına kalarak tarihi bir başarıya imza attı.
07 Nisan 2017
İşte 10 maddede mevcut sistem ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi arasındaki farklar
"İşte 10 maddede mevcut sistem ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi arasındaki farklar" haberi için lütfen tıklayın...
07 Nisan 2017
Rusya'dan flaş ABD kararı!
Rusya Savunma Bakanlığı, 'Pentagon ile sıcak iletişim hattını durduruyoruz' açıklamasında bulundu.
07 Nisan 2017
Terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Cudi Dağı Derebaşı bölgesinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında 4 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
07 Nisan 2017
Pentagon: 20'ye yakın savaş uçağını imha ettik
ABD Savunma Bakanlığı'ndan bir yetkili Şayrat Askeri Üssü'ne düzenlenen askeri operasyonla ilgili açıklama yaptı. Operasyonda 20'ye yakın savaş uçağının imha edildiğini belirtti.
07 Nisan 2017
Erdoğan: Hepsi de ters köşe oldular
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da ASO'nun 50. yıl onur gecesinde konuştu. Erdoğan, "Türkiye'nin büyümesinde kasıtlı olarak aldıkları kararlar ile en büyük zararı kredi derecelendirme kuruluşları almıştır." dedi.
07 Nisan 2017
Dışişleri'nden İsveç'teki terör saldırısına kınama
Dışişleri Bakanlığı İsveç'in başkenti Stokholm'de bugün meydana gelen terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada saldırıyı şiddetle kınayarak İsveç'in ve İsveç halkının acısını paylaştığını bildirdi.
07 Nisan 2017
ABD: "Daha fazlasını yapmaya hazırız"
ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD'nin Şayrat Askeri Üssü'ne düzenlediği askeri operasyona ilişkin, "Dün gece çok ölçülü bir adım attık, daha fazlasını yapmaya hazırız ama umuyoruz gerek kalmaz." dedi.