TIMELINE

22 Nisan 2017
Yaşam mucizesi
Güney Afrika'nın Paddock kentinde vicdansız anne bebeğini diri diri gömdü. Ancak talihsiz bebek mucize eseri hayatta kaldı. 3 gün sonra bir fabrikada çalışan işçiler, ağlama sesini duyarak bebeği kurtardı....
22 Nisan 2017
Uçmuş bunlar!
Unıted Havayolları'ndan sonra bir skandal da Amerikan Havayolları'nda yaşandı. San Francisco'dan Dallas'a giden uçakta çocuklu bir kadınla görevli arasında kavga çıktı. Bir görevli, bebek arabasıyla ikizlerini...
22 Nisan 2017
Açlık savaşları
Venezuela savaşın eşiğinde! Hükümet karşıtı eylemlerin sürdüğü ülkede, dükkanlar yağmalandı
22 Nisan 2017
Zonguldak'ta feci kaza!
Zonguldak'da Cenazeden dönenleri taşıyan midibüsün devrilmesi sonucu 10 kişi öldü, 18 kişi yaralandı.
22 Nisan 2017
Erdoğan: Biz sesimizi yükseltmeye devam edeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlara (zalimler) karşı sesimizi yükselttiğimiz için birileri ne diyor? 'Diktatör' diyor. Varsın desinler, biz sesimizi yükseltmeye bunlara karşı devam edeceğiz." dedi.
22 Nisan 2017
Başakşehir'den açıklama geldi
Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Çaykur Rizespor maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.
22 Nisan 2017
Süper Lig'de istifa depremi
Kayserispor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildikleri maçın ardından görevinden istifa etti.
22 Nisan 2017
Fransa'da seçim ayarlı saldırılar dikkati çekiyor
Fransa'da seçime üç gün kala başkent Paris'te gerçekleşen terör saldırısı dikkatleri daha önce gerçekleşen seçimlere çevirdi. Son yıllarda ülkede gerçekleşen seçimlerden önce terör saldırılarının olması siyasal etki oluşturmanın hedeflendiği yorumlarına yol açtı.
22 Nisan 2017
6 ilde FETÖ operasyonu
İzmir merkezli 6 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda ikisi daha önce TSK'dan ihraç edilmiş 17 asker gözaltına alındı.
22 Nisan 2017
Yarın Miraç Kandili
Diyanet İşleri Başkanı Görmez, "Sadece İslam dünyasının değil, bütün bir insanlığın yücelmesine ve yükselmesine engel teşkil eden problemler ancak miraç değerleriyle aşılacaktır." ifadesini kullandı.