TIMELINE

02 Nisan 2017
Üst aklın kuklası CHP!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ölümle tehdit eden CHP'li vekil Bozkurt'un üst aklı ortaya çıktı. Türkiye düşmanlığında birleşen CHP'li Bozkurt ile FETÖ beslemesi Amerikalı Neo-Con yazar Michael Rubin'in söylemleri arasındaki benzerlik CHP'nin üst aklın kuklası olduğunu bir kez daha gösterdi.
02 Nisan 2017
CHP'li vekilden Erdoğan'a ölüm tehdidi
CHP Konya milletvekili Hüsnü Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmekle tehdit etti.
02 Nisan 2017
Dilmen: Beşiktaş'ın en büyük avantajı...
Fotomaç yazarı Rıdvan Dilmen, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'ni 3-0 yendiği maçı değerlendirdi.
02 Nisan 2017
İşte FETÖ operasyonlarının bilançosu!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugüne kadar 113 bin 260 kişi FETÖ'yle ilgili gözaltına alınmış ve yaklaşık 745 kişinin gözaltı işlemi devam ediyor. Bugünkü tutuklu sayısı 47 bin 155 ve önemli bir rakam" dedi.
02 Nisan 2017
Toroğlu: Beyin tellerinde noksanlık var
Usta spor yorumcusu Erman Toroğlu, Spor Toto Süper Lig’in 26. haftasında oynanan Beşiktaş-Gençlerbirliği maçının devre arasında değerlendirmelerde bulundu.
02 Nisan 2017
Almanya'daki sandıklarda uzun kuyruklar oluştu
Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması için Almanya'da 13 noktada kurulan sandıklarda oy kullanmak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu.
02 Nisan 2017
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Akçatepe ailesine taziye telefonu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 79 yaşında hayatını kaybeden sinema ve tiyatro sanatçısı Halit Akçatepe'nin ailesini telefonla arayarak taziye dileğinde bulundu.
02 Nisan 2017
PKK'ya şehirde ve kırsalda ağır darbe!
Türkiye'nin barış ve huzur ortamını bozmak için hain saldırılar düzenleyen ve sivilleri de hedef alan terör örgütü PKK'ya yönelik son 5 aydaki operasyonlarda 886 terörist etkisiz hale getirilerek örgüte ağır darbe vuruldu.
02 Nisan 2017
Haçlı-Hilal mücadelesi başladı!
"Haçlı-Hilal mücadelesi başladı!" haberi için lütfen tıklayın...
02 Nisan 2017
Washington Post'tan skandal haber!
Amerikan Washington Post gazetesinde yer alan ve DEAŞ'a karşı PKK/PYD saflarında savaşmaya giden iki komünist Amerikalının yaşadıklarının aktarıldığı haber terör örgütünü "meşru" ve "barışçıl" gösterdiği gerekçesiyle tepki çekti.