TIMELINE

10 Nisan 2017
Esed rejiminden kimyasal saldırı
Esed rejiminin, İdlib'deki köylere fosfor gazlı saldırı düzenlediği bildirildi. Geçtiğimiz günlerde rejim tarafından aynı kentte düzenlenen kimyasal saldırıda 100'den fazla sivil yaşamını yitirmişti.
10 Nisan 2017
Bakan Albayrak'tan çarpıcı açıklamalar
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, "Bu anayasa ülkeyi bölecek olsa, en önce Kandil 'evet' der" diye konuştu.
10 Nisan 2017
Tanklara 'yolu açın' emrini kim verdi?
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz gecesi Atatürk Havalimanı’ndan kaçış anı saniye saniye görüntülendi. Kılıçdaroğlu'nun kontrollü kaçışında dikkat çeken bir olay yaşandı. VIP nizamiyesinde bulunan darbecilerin Kılıçdaroğlu çıkmadan önce o bölgeyi boşalttıkları görüldü. Akıllara ise şu soru geldi: Darbecilere yolu açın emrini kim verdi?
10 Nisan 2017
ABD'de saldırı: Ölü ve yaralılar var!
ABD’nin Kaliforniya eyaletine bağlı San Bernardino kentindeki bir ilkokulda, sınıf içinde silahlı saldırı meydana geldi.
10 Nisan 2017
Beyaz Saray: Yeni saldırılar olabilir
Suriye rejiminin İdlib kentinde kimyasal silah kullandığı iddiası sonrası harekete geçen ABD yönetimi, Suriye'ye ikinci bir saldırı gerçekleştirebileceklerini duyurdu
10 Nisan 2017
Mersin'de AK Partili gruba çirkin saldırı
Mersin'in Tarsus ilçesinde halk oylaması için çalışma yapan, aralarında AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan'ın da bulunduğu partililere, bir grubun taşlı saldırıda bulunması sonucu 5 kişi hafif yaralandı.
10 Nisan 2017
Erdoğan: Darbeciler 'hadi sen gidebilirsin' diye yol veriyorlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kral FM ve TRT ortak radyo yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Atatürk Havalimanı'ndan kaçış görüntülerini anımsatarak, "Işıldakları olan araçlarla tankların yanına geliyorlar. Orada bir görüşme söz konusu. Darbecilerle temasta bulunuyorlar. 'Hadi sen gidebilirsin' diye ona yol veriyorlar. Oturduğu koltuk kontrollü bir koltuktur. Oraya kasetle geldi, kasetle gidecek." dedi.
10 Nisan 2017
Kremlin, Tillerson'la görüşmenin iptal edildiğini duyurdu
Kremlin, ABD'nin Suriye'deki hava üssüne gerçekleştirdiği saldırıdan dolayı ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'la olan programın iptal edildiğini açıkladı.
10 Nisan 2017
Kahvehaneyi basan terörist CHP üyesi çıktı
İstanbul Okmeydanı'nda kahvehane basıp 'evet' diyenleri tehdit eden DHKP-C'li terörist Umut Güney'in CHP gençlik kolları üyesi olduğu ortaya çıktı.
10 Nisan 2017
"Kıbrıs müzakereleri yarın yeniden başlıyor"
KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı, BM Genel Sekreteri'nin Kıbrıs Özel Danışmanı Eide'yi kabul etti. Eide: "Kıbrıs müzakereleri sekiz haftalık aranın ardından yarın yeniden başlayacak" açıklamasında bulundu.