TIMELINE

04 Nisan 2017
Darbeciye Trump övgüsü
ABD Başkanı Donald Trump, Mısır'ın darbeci devlet başkanı Sisi'den övgüyle söz etti. Birçok konuda Sisi ile görüş birliğinde olduklarını belirten Trump, "El Sisi, çok zor koşullar altında harika işler...
03 Nisan 2017
Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
Ankara Valiliğince, MHP eski Genel Başkanı Alparslan Türkeş'i anma programı nedeniyle bazı yolların geçici olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi.
03 Nisan 2017
"Senin bu alçaklardan ne farkın kaldı Kılıçdaroğlu"
Başbakan Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun "kontrollü darbe" ifadelerine dair, "Senin bu alçaklardan ne farkın kaldı? Şiddetle kınıyorum, Bu iddiasını da Sayın Kılıçdaroğlu'nu ispata davet ediyorum." dedi.
03 Nisan 2017
'Cumhurbaşkanı Meclis'i feshedebilecek' yalanı
"'Cumhurbaşkanı Meclis'i feshedebilecek' yalanı" haberi için lütfen tıklayın...
03 Nisan 2017
CHP'li Bozkurt'un FETÖ'cü danışmanı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı öldürmekle tehdit eden CHP'li Hüsnü Bozkurt'un danışmanı Ali Arıcı'nın FETÖ'cü olduğu ve ByLock kullandığı deşifre olunca KHK ile ihraç edildiği ortaya çıktı.
03 Nisan 2017
Başbakan Yıldırım: Soydaşlarımızın yanındayız
Başbakan Binali Yıldırım, Irak Türkmen Cephesi Başkanı Erşat Salihi'yi kabulünde, Kerkük'e ilişkin emrivakilerin arttığı, "sözde bağımsızlık referandumları yapılabileceği" yönünde kabul edilemez açıklamaların yapıldığı kritik dönemde, bölgedeki soydaşların yanında yer almaya kararlılıkla devam edileceğini bildirdi.
03 Nisan 2017
FIFA'dan İsrail'e "sarı kart"
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliğine (FIFA) bağlı İsrail'in Filistinli sporcular aleyhindeki ihlallerini izleme komitesi, İsrail'in Filistin'deki spor ve sporcular aleyhinde işlediği ihlallerin uluslararası yasaların ihlali olarak görüldüğünü belirtti.
03 Nisan 2017
PKK operasyonunda dikkat çeken silah
Beytüşşebap kırsalındaki operasyonda, teröristlerce gizlenen 15 RPG-7 anti-tank mühimmatı ele geçirildi.
03 Nisan 2017
Bakan Bozdağ’dan Kılıçdaroğlu’na zor soru
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adil Öksüz ile ilgili Amerika’dan gelen maili kimin gönderdiğini açıklamasını istedi.
03 Nisan 2017
Gizemli yaşam koçu
Ünlü isimlerin gizemli yaşam koçu Dr. Said Sözühikmet yeni kitabı Yaşamın Göremediğimiz Şifreleri ile gündemde. Zaten o şahsıyla gündemde olmayı pek sevmiyor. Bu nedenle yüz yüze söyleşi vermiyor, fotoğrafının yayınlanmasını istemiyor. Biz de birçok ünlüye koçluk yapan Dr. Sözühikmet’le konuştuk