TIMELINE

12 Nisan 2017
Donald Trump: Artık zamanı geldi
ABD Başkanı Donald Trump: "Suriye'deki vahşi iç savaşı sona erdirmenin, teröristleri yenmenin ve mültecilerin evlerine dönmesini sağlamanın zamanı geldi."
12 Nisan 2017
Burhan Kuzu'dan Nevşin Mengü'ye sert tepki
AK Parti Milletvekili Burhan Kuzu, gazeteciliği bırakıp CHP sözcüsü gibi konuşan Nevşin Mengü'ye sert tepki gösterdi.
12 Nisan 2017
"Esed'in cezasız kalmasına izin vermeyeceğiz"
ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Nikki Haley, Beşşar Esed rejiminin Suriye'de dünyanın en korkunç silahlarından biriyle "terör saçtığını" ifade ederek, "Kimyasal silah kullanılmasının cezasız kalmasına izin vermeyeceğiz... Rejimin eylemlerini dikkatli bir şekilde iziyoruz." dedi.
12 Nisan 2017
BMGK'dan skandal İdlib kararı
BM Güvenlik Konseyi'nde Rusya, Suriye'deki kimyasal gaz saldırısının BM tarafından soruşturulması teklifini veto etti.
12 Nisan 2017
Economist’i korku sardı!
Türkiye'yi şahlandıracak olan tarihi referandum önce Haçlı ittifakı topyekün saldırıya geçti. Her seçim öncesi açık açık CHP'ye oy isteyen Economist, Türkiye'nin referandumla diktatörlüğe kaydığını yazdı.
12 Nisan 2017
İşte ordu işte komutan
"İşte ordu işte komutan" haberi için lütfen tıklayın...
12 Nisan 2017
Yakın Doğu Üniversitesi Avrupa şampiyonu
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası finali rövanş maçında Bellona AGÜ'yü 63-58 yenen Yakın Doğu Üniversitesi, Avrupa şampiyonu oldu..
12 Nisan 2017
Tillerson: Esed rejimi görevden ayrılmalı
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson, "Kimyasal saldırı Suriye rejimi tarafından yapılmış bir saldırıydı. Suriye'de Beşar Esed rejimi görevden ayrılmalı" dedi.
12 Nisan 2017
'Kozmik Oda' savcısına 15 yıl hapis istemi
Kamuoyunda "Kozmik Oda" olarak bilinen soruşturmayı yürüten eski cumhuriyet savcısı Mustafa Bilgili hakkında, "FETÖ/PDY üyeliği" suçundan 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
12 Nisan 2017
Erdoğan: Milletimiz pazar günü 15 Temmuz'un bedelini ödetecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Milli İrade Platformu tarafından organize edilen "15 Temmuz Şehit Yakınları ve Gaziler Programı"nda konuştu... Erdoğan, "Pazar günü bir kırılma noktasıdır. Pazar günü milletimiz 15 Temmuz'un adeta bedelini ödetecektir" dedi.