TIMELINE

20 Nisan 2017
Şırnak'ta PKK'ya ağır darbe
"Şırnak'ta PKK'ya ağır darbe" haberi için lütfen tıklayın...
20 Nisan 2017
Paris'te terör saldırısı
Fransa'da Şanzelize Caddesi yakınlarında silahlı çatışma oldu. Kalaşnikovlu saldırıda 1 polis öldü, 1 polis yaralandı. Polise ateş açan saldırgan öldürüldü. Şanzelize Caddesi trafiğe kapatıldı
20 Nisan 2017
FETÖ destekli provokatörler sahnede!
16 Nisan referandumunu bahane ederek Türkiye’de 2. Gezi kalkışması ve kaos planı için özellikle sosyal medyadaki provokasyonun teknik anatomisi çıkarıldı. Hangi hesaplar neleri ne kadar paylaştı? CHP’li milletvekili FETö’cü provokatör Eren Erdem işin neresinde, Sözcü gazetesi nasıl bir rol aldı? İşte tüm detaylar…
20 Nisan 2017
Süper Loto sonuçları belli oldu
Süper Loto sonuçları belli oldu. İşte 20 Nisan Süper Loto çekiliş sonuçları: 3, 6, 22, 24, 33 ve 37
20 Nisan 2017
Canlı yayında gözaltına alındı
"Canlı canlı tutuklama!" haberi için lütfen tıklayın...
20 Nisan 2017
Pentagon'dan 'Carl Vinson Uçak Gemisi' açıklaması
ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Pasifik Kuvvetleri Komutanlığının (PACOM) Kore Yarımadası açıklarına gönderdiğini açıkladığı Carl Vinson Uçak Gemisi Görev Grubu'nun bölgeye gitmediği iddialarına ilişkin, geminin daha önce duyurulduğu üzere Batı Pasifik kıyılarına yönlendirildiğini bildirdi.
20 Nisan 2017
Suriye'de Rusya'ya bir şok daha
Suriye'de görev yapan bir Rus askerin hayatını kaybettiği bildirildi.
20 Nisan 2017
FETÖ'cü emniyetçinin evinden çıkanlar şok etti!
mniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkan Yardımcısı iken firar eden, FETÖ/PDY üyesi olduğu öne sürülen Çakar'ın evinde "böcek" tabir edilen dinleme cihazları ile çok sayıda telefon, telesekreter, ses ve video kasetleri ele geçirildi. Aramada üzerinde FETÖ elebaşı Gülen'in isminin yazılı olduğu 6 şifreli CD de bulundu.
20 Nisan 2017
Putin sınıra asker yığıyor
Rusya'nın muhtemel bir ABD-Kuzey Kore savaşına karşı önlem olarak sınıra askeri birliklerini gönderdiği ortaya çıktı.
20 Nisan 2017
Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti!
Beşiktaş, normal süresi ve uzatmalarını 2-1 önde bitirdiği maçta Fransa temsilcisi Olympique Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarımız bu sezon Avrupa macerasına çeyrek finalde nokta koyarken yarı finale yükselen taraf O. Lyon oldu.