Gönlü Zengin

Beklentilerin uzağında kalan Bordo-Mavililer, 20 dakika 10 kişi oynayan CSKA ile sahasında berabere kaldı... Büyük avantajı kullanamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Kasım 2011 Güncelleme 03 Kasım 2011, 02:02
Gönlü Zengin

İÇİNDEKİLER

Uzatma dakikalarında Giray'ın direkten dönen kafası maçın kader anı oldu

Trabzonpor 1 puanla yetindi... Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 4. maçında CSKA Moskova'yı konuk eden Bordo- Mavililer, sahadan 0-0'lık beraberlik ayrıldı. Sahasında Trabzonspor'u 3-0 yenen CSKA, Avni Aker'deki maça da iyi başladı.

DUR! KALEDE TOLGA VAR
3. dakikada Doumbia kaleci Tolga'yı geçti ve topu boş kaleye vurdu. Fakat Giray çizgi üzerinde golü önledi. Cezası sona eren Burak Yılmaz'ın 11'de forma giymesine rağmen bir türlü hücumda çoğalamayan Trabzon 42. dakikada da kalesinde büyük tehlike yaşadı. Fakat Tolga, Doumbia'nın şutunda mükemmel bir kurtarış yaptı ve devre 0-0 sona erdi.



AH ALANZINHO!
Trabzon ikinci yarıya biraz daha hareketli girdi. Bordo- Mavililer, 66. dakikada ilk tehlikeli atağını yarattı. Alanzinho kaptığı topla ceza alanına girdi. Vuruşunda kaleci Gabulov'u geçemedi. Kontra ataklarla gol arayan CSKA kalesinde devleşen Tolga'yı geçemedi.

INTER EVİNDE LILLE'İ YENDİ
72. dakikada Doumbia'nın çift sarı karttan atılmasıyla umutlarımız arttı. Önce Burak'la pozisyona giren Trabzon son saniyede ise golle burun buruna geldi. Ama Giray'ın kafa vuruşu direkten dönünce maç 0-0 bitti. Puanını 5'e çıkartan Bordo-Mavililer, dün Lille'i 2-1 yenen Inter'i Avni Aker'de ağırlayacak.

8. MAÇINDA İLK KEZ GOLSÜZ!
Sezona müthiş bir başlangıç yapan Burak Yılmaz, ligde oynadığı 7 maçta da gol atmıştı. Fakat yıldız futbolcu cezasının bitmesininin ardından çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçını boş geçti.