İstanbul'da şafak operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltında

Son dakika haberine göre İstanbul'da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda daha önceden belirlenen çok sayıda adrese baskın yapılırken, bu adreslerde bulunan şahıslar da gözaltına alındı.

Giriş Tarihi 24 Eylül 2019, 06:48 Güncelleme 24 Eylül 2019, 07:04
İstanbul’da şafak operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltında

İÇİNDEKİLER

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul genelinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon yaptı. Operasyona Özel Harekat Polisleri de destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önceden belirlenen adreslere yönelik operasyon yaptı. Saat 06.00 sıralarında başlayana operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı. Operasyona Özel Harekat polisleri de destek verdi.

Baskın yapılan adreslerden biri de Kartal ilçesi Esentepe Mahallesi Talim Sokak'ta bulunan 5 katlı binanı 4. katı oldu. Kapının açılmaması üzerine ekipler koçbaşı ile kapıyı kırarak içeri girdi. Ekipler içeride arama ve gözaltı işlemleri yaptı. Özel Harekat Polisleri de sokakta güvenlik önlemi aldı. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonda arama ve gözaltı işlemleri yapıldı.