TIMELINE

30 Haziran 2018
CHP'de çözülmeler başladı... O il yönetimi toplu istifa etti
CHP Erzurum il başkan yardımcıları, sekreteri ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 10 CHP'li görevinden istifa etti.
29 Haziran 2018
Alaaddin Çakıcı hakkında soruşturma
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Alaaddin Çakıcı imzasıyla yapılan açıklamada bazı gazetecilere tehditte bulunulmasına ilişkin soruşturma başlattı.
29 Haziran 2018
ÖSYM duyurdu! YKS soru kitapçığı
ÖSYM sınav takvimi açıklanmıştı. Öğrencilerin yıl boyunca hazırlandığı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kaç sınavdan oluşacak? YKS ne zaman? ÖSYM tarafından yapılacak sınavlar YKS, TYT, AYT’de toplam soru sayısı kaç? YKS, TYT ve AYT kaç dakika olacak? Örnek soru kitapçığı ve YKS ile ilgili merak edilen tüm sorular haberimizde…
29 Haziran 2018
UEFA Başkanı açıkladı: "Galatasaray'ın durumu..."
UEFA Başkanı Alexander Ceferin, Türkiye'de katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalar yaptı. Ceferin, Galatasaray kararının gözden geçirilecek olmasıyla ilgili olarak "Yönetmeliğimize göre hakem komisyonunun bazı durumlarda araştırma komisyonunun kararını düzeltme hakkı bulunuyor. Ama bu illa olacak anlamına gelmiyor. Bir şey değişecek anlamına da gelmiyor. Aslında büyük bir anlam da yüklememek lazım, dosyaya bakacak ve bir revize gerekip gerekmediğine karar verecekler. Bu çok sıra dışı bir olay değil, sıkça yapılan bir uygulama. Başka bir kararın çıkacağı anlamına gelmez" ifadelerini kullandı
29 Haziran 2018
Milli atlet Guliyev'den tarihi başarı!
Milli atlet Ramil Guliyev, 18. Akdeniz Oyunları'nda 200 metre finalinde 20.17'lik derecesiyle 35 yıllık Akdeniz Oyunları rekorunu kırarak altın madalya kazandı.
29 Haziran 2018
AK Parti MKYK'da gizli oylama
AK Parti MKYK'da TBMM Başkanlığı'na aday belirlemek için gizli oylama yapıldığı bildirildi.
29 Haziran 2018
Kılıçdaroğlu Eren Erdem'i böyle savunmuştu
Dün gece gözaltına alınan ve bugün tutuklanan Eren Erdem için geçtiğimiz yıllarda 'yedirmeyiz' diyen Kılıçdaroğlu, henüz bir açıklama yapmadı. Kılıçdaroğlu, Erdem'i yeniden vekil adayı göstermeyerek ilk tekmeyi kendisi atmıştı.
29 Haziran 2018
Yenilgiyi hazmedemedi! Küfür etti
Seçmenden tokadı yiyince sapıtan vekillere bir yenisi daha eklendi. CHP'li vekillerin ard arda yaptığı açıklama ve hakaretlerden sonra şimdi de küfür müttefiki, İYİ Parti'nin Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, Çorum'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a rekor düzeyde oy çıkmasına hazmedemeyerek seçmene küfür etti.
29 Haziran 2018
Küçük Eylül'den çok acı haber!
Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 7 gün önce kaybolan Eylül Yağlıkara'nın cesedi bulundu. Olayla ilgili açıklama yapan Ankara Valisi Ercan Topaca açıklama yaptı. Vali Topaca "Yapılan tespitlere göre bu yavrumuz katledilmiştir" dedi.
29 Haziran 2018
İşte Beşiktaş'ın yeni yardımcı antrenörü!
Son dakika haberi... Beşiktaş'ta yardımcı antrenörlük görevine Guti getirildi. Şenol Güneş'in yardımcılığını yapması için, daha önce İlhan Mansız, Yusuf Şimşek ve Mustafa Doğan isimlerini de gündemine alan Siyah-Beyazlılar, Guti'de karar kıldı. Guti, çarşamba günü Beşiktaş'ın Slovakya kampına katılacak