TIMELINE

09 Haziran 2018
Kadıköy'de Cumhurbaşkanı'na hakaret skandalı
"Kadıköy'de Cumhurbaşkanı'na hakaret skandalı" haberi için lütfen tıklayın...
09 Haziran 2018
Kadıköy'deki provokatif olayların fitili böyle ateşlendi
CHP-HDP ittifakının ortak provokasyonunda yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntüler, "masum gençlere polis işkencesi" yalanını deşifre ederken, olayların iç yüzünü ortaya çıkardı
09 Haziran 2018
Albayrak: “Çukur kazma kepenk kapatma dönemi bitti"
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Diyarbakır'da STK ve iş çevreleriyle bir araya geldi. Türkiye’nin kardeşlik köprüsünü geçtiğini, bundan sonraki sürecin zaman meselesi olduğunu ve bu süreçte tüm terör örgütlerinin tasfiye olacağını kaydeden Albayrak, “Esas konu bu yoksa o birilerini mahcup etmek için istediği ve bizim asla izin vermeyeceğimiz o çukurları, kepenk kapatmaları baskı ve şiddeti mi esas konu bu. Ben buradan açık ve net olarak söyleyeyim o dönem bitti” dedi.
09 Haziran 2018
Uğur Dündar'ın iki yüzlü namaz tutumu
"Uğur Dündar'ın iki yüzlü namaz tutumu" haberi için lütfen tıklayın...
08 Haziran 2018
Löw'ü çıldırttılar!
Almanya Milli Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, Alman taraftarların, Avusturya'nın Suudi Arabistan maçında da İlkay Gündoğan'ın ıslıklanmasına tepki gösterdi.
08 Haziran 2018
Sağlık Bakanlığı 30 binden fazla personel alacak
Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, '18 bin hemşire, sağlık teknisyeni, teknikeri olmak üzere 30 meslek grubundan alım yapıyoruz. 9 bin kişi bir ay önce aldık, 19 bin de sağlık işçisi alacağız. Önümüzdeki günlerde ilana çıkıyoruz, bu yıl 12 bin de doktor alıyoruz, kadromuza dahil ediyoruz.' dedi.
08 Haziran 2018
CHP'nin Kadıköy provokasyonu böyle deşifre edildi
24 Haziran seçimleri yaklaştıkça köşeye sıkışan CHP ve militanları siyasal tetikçiliğe soyundu. "Kadıköy'de gençlere polis şiddeti" yalanıyla algı ve mağduriyet yaratarak provokatif eylemlerle kaos peşine düşenlerin yalanı deşifre oldu
08 Haziran 2018
Gelen mesaja dikkat! 'Bu seferki diğerlerinden çok farklı'
Sosyal medyada sponsorlu reklamlarla yayılan ve telefonlara gönderilen mesaj üzerinden ankete katılma şartıyla "bedava tatil ve etkinlik" vadeden bazı sayfaları kullanan, kişinin özel bilgilerini casus yazılımlarla ele geçiren dolandırıcılar, vatandaşların mağduriyetine neden oluyor.
08 Haziran 2018
Çankaya Köşkü ne olacak? Yıldırım açıkladı!
Başbakan Binali Yıldırım özel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçişle birlikte başbakanlık makamı kaldırılıyor. Bu durumda gözler Çankaya Köşkü'ne çevrildi. Başbakan Binali Yıldırım, yeni dönemde Çankaya Köşkü'nün unutulmayacağını söyledi.
08 Haziran 2018
CHP - HDP seçim çalışmasında el ele
"CHP - HDP seçim çalışmasında el ele" haberi için lütfen tıklayın...