TIMELINE

16 Haziran 2018
Pervin Buldan'dan skandal Öcalan açıklaması
"Pervin Buldan'dan skandal Öcalan açıklaması" haberi için lütfen tıklayın...
15 Haziran 2018
HDPKK'nın AK Partililere yönelik saldırıları
"HDPKK'nın AK Partililere yönelik saldırıları" haberi için lütfen tıklayın...
15 Haziran 2018
CHP'li Özgür Özel'den aşağılık iftira
"CHP'li Özgür Özel'den aşağılık iftira" haberi için lütfen tıklayın...
15 Haziran 2018
İşte 'Hacı Muharrem'in gerçek yüzü
"İşte 'Hacı Muharrem'in gerçek yüzü" haberi için lütfen tıklayın...
15 Haziran 2018
Alman tiyatrocudan Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a alçak hakaret
Alman milli takımı oyuncuları İlkay Gündoğan ve Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti. Almanlar gerildi! Gurbetçi topçular Nazi zihniyetinin hedefi haline geldi. Önce sosyal medyada linç kampanyası yapıldı, sonra Alman siyasiler ardı ardına açıklamalar yaptı, gurbetçi futbolculara yüklendi. Son olarak Münih Alman Tiyatrosu Genel Müdürü Werner Steer twitterdan ırkçı yorumlarla gurbetçi futbolculara saldırdı.
15 Haziran 2018
İnce hesap Yalova'dan döndü
CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisi tarafından Yalova 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Daha önce yaptığı konuşmalarda herkesin cumhurbaşkanı olacağını, rozetini çıkardığını ve tarafsız olduğunu ifade eden İnce yine verdiği sözde duramadı. Mitinge katılanlardan CHP’nin adaylarına oy isteyen İnce partisinden kopmadığını ve tarafsız olmadığını bir kez daha kanıtlamış oldu.
15 Haziran 2018
Dışişleri Bakanlığı'ndan AGİT'in raporuna ilişkin açıklama
Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Aksoy, AGİT Seçim Gözlem Misyonunun ara raporuna ilişkin, "Mevcut seçim süreci hakkında sahadaki gerçeklerle örtüşmeyen hatta siyasi nitelikli bazı yorumlara yer verildiği görülmüştür." değerlendirmesinde bulundu
15 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri ile görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefonda görüştü.
15 Haziran 2018
Erdoğan'dan Bilim Merkezi müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Haliç'te Bilim Merkezi kuruyoruz. İnsan ve medeniyet odaklı Bilim Merkezimiz yılda 2 milyon ziyaretçi alacak, bilime katkı sağlayacak." ifadelerine yer verdi.
15 Haziran 2018
Dev maçta gol düellosu
2018 FIFA Dünya Kupası B Grubu'nda erken final olarak nitelendirilen maçta Portekiz ile İspanya 3-3 berabere kaldı. Portekizli Cristiano Ronaldo attığı 3 golle maçın yıldızı oldu. İspanya'nın golleri Diego Costa (2) ve Nacho Fernandez'den geldi.