TIMELINE

12 Haziran 2018
Kılıçdaroğlu, İnce'nin "Amerikalılar aradı" yalanını çürüttü
"Kılıçdaroğlu, İnce'nin "Amerikalılar aradı" yalanını çürüttü" haberi için lütfen tıklayın...
11 Haziran 2018
Çaykur Rizespor Avusturya'ya tepki
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, Avusturya'da camilerin kapatılmasına tepki amacı ile bu ülkede yapacağı 3. etap kampını iptal etti.
11 Haziran 2018
ABD'den Menbiç açıklaması
ABD Savunma Bakanı Mattis, Menbiç yol haritasını uygulamaya hazır olduklarını ve Türk-Amerikan heyetlerinin, bu hafta Almanya'da planın icrasını görüşeceğini açıkladı.
11 Haziran 2018
Fenerbahçe mutlu sona yaklaştı!
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe Doğuş, Tofaş'ı deplasmanda 95-77 mağlup ederek seride durumu 3-1 yaptı. Sarı lacivertli ekipte 25 sayıyla oynayan Luigi Datome galibiyetin mimarı oldu.
11 Haziran 2018
Ünlülerin yaşadığı evler
"Ünlülerin yaşadığı evler" haberi için lütfen tıklayın...
11 Haziran 2018
CHP'nin başörtüsüne karşı imzaları ortaya çıktı
24 Haziran seçimleri yaklaştıkça muhafazakar kesimden oy kapma hayaliyle cami cami dolaşıp "bana arkadaşlarım hacı derdi" diye şov yapan Muharrem İnce'nin bu numarası da elinde patladı. Ortaya çıkan belgeler, Muharrem İnce ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun başörtüsü karşıtlığını gözler önüne serdi
11 Haziran 2018
Katar, ambargocu ülkelere karşı harekete geçti
Katar , Doha yönetimine yönelik ablukaya ilişkin yasa dışı uygulamaları nedeniyle Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) aleyhine Uluslararası Adalet Divanı'nda (UAD) dava açtı.
11 Haziran 2018
Mahkeme başkanından darbe sanığına tepki
Jandarma Genel Komutanlığının Beştepe Karargahı'ndaki darbe eylemlerine ilişkin davada mahkeme başkanı, sanık Tezcan'ın çapraz sorgusunda kendisine yöneltilen sorulara, "Hatırlamıyorum." şeklinde cevaplamasına tepki gösterdi.
11 Haziran 2018
Binali Yıldırım'dan Kandil açıklaması
Başbakan Binali Yıldırım, Habertürk TV ve Bloomberg HT ortak yayınında soruları yanıtladı.Başbakan Yıldırım, ''İttifakın seçimden sonra dağılacağı yönünde bir görüşe ben katılmıyorum.'' dedi. Yıldırım, Kandil Operasyonu'na dair, ''Başkalarının topraklarında gözümüz yok. Amacımız sınırlarımız dışında ülkemizi taciz eden terör örgütünü yok etmek.'' ifadelerini kullandı. Türkiye-ABD Münbiç planına değinen Yıldırım, ABD'nin sözü var PYD/YPG ile birlikte hareket etmemizin amacı bu bir tercih değil mecburiyet. O mecburiyette ortadan kalktı. Yapılması gerek söz verildiği gibi o silahların toplatılması ve Türkiye'ye olan tehdidin sona erdirilmesidir.'' şeklinde konuştu
11 Haziran 2018
Trump-Kim zirvesinin detayları belli oldu
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-un arasında yapılacak zirvenin programını paylaştı.