TIMELINE

15 Haziran 2018
AK Partili Yıldız, PKK'nın suikast listesindeydi
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde seçim çalışması kapsamında esnaf ziyaretindeyken düzenlenen saldırıda ağabeyi yaşamını yitiren ve 4 kardeşi de yaralanan AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın terör örgütü PKK'nın suikast listesinde olduğu ortaya çıktı.
15 Haziran 2018
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kral Selman'la görüştü
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı münasebetiyle Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdulaziz'le telefonda görüştü.
14 Haziran 2018
Ramazan Bayramı namazı 2018 yarın saat kaçta kılınıyor? - İstanbul Ankara ve il il bayram namazı saatleri yayımlandı!
"Ramazan Bayramı namazı 2018 yarın saat kaçta kılınıyor? - İstanbul Ankara ve il il bayram namazı saatleri yayımlandı!" haberi için lütfen tıklayın...
14 Haziran 2018
İzmir'de sakallı vatandaşa sözlü saldırı
"İzmir'de sakallı vatandaşa sözlü saldırı" haberi için lütfen tıklayın...
14 Haziran 2018
Katliamın işbirlikçisi CHP
Suruç ilçesinde seçim çalışmalarını yürüttükleri sırada terör örgütü PKK ve siyasi uzantısı HDP üyelerinin saldırısı sonucu AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın ağabeyi Mehmet Yıldız ile beraber 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. CHP’liler sosyal medyada gösterdikleri tepkilerle HDPKK katliamının işbirlikçisi gibi davrandılar.
14 Haziran 2018
Cumhurbaşkanlığı'ndan Suruç saldırısı açıklaması
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde AK Partililere yönelik saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, "Olay aydınlatılacak ve failler adalet önüne çıkartılacaktır." ifadelerini kullandı.
14 Haziran 2018
'Suruç'taki saldırı vahim bir hadisedir'
AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, Suruç'taki olaya ilişkin, "Bu vahim bir hadisedir. Sebebi ne olursa olsun hiçbir şey insan hayatından daha değerli değildir." dedi.
14 Haziran 2018
Çark rekorunu İnce'ye kaptırmıştı geri aldı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı bir televizyon programında Türkiye'nin terörü temizlemek amacıyla gerçekleştirdiği sınır dışı harekatı ve Suriye politikaları hakkında akıllara durgunluk verecek açıklamalarda bulundu. 1 dakikada söylediklerinin tam tersini söyleyerek çark eden Kılıçdaroğlu sosyal medyada günün alay konusu oldu.
14 Haziran 2018
Ellerinden silahı bırakmayanlara derslerini vereceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç'ta yaşanan olaylara ilişkin "Milletvekilimizin ağabeyini PKKlılar öldürdü. Bu hadisenin önünde ve arkasında kim varsa emniyetimiz ve yargımız mutlaka bulacaktır. Ağızlarından demokrasiyi düşürmeyen ama ellerinden de silahı bırakmayanlara derslerini verdik, veriyoruz, vereceğiz" dedi.
14 Haziran 2018
Rusya'dan farklı tarife
"Rusya'dan farklı tarife" haberi için lütfen tıklayın...