TIMELINE

29 Haziran 2018
CHP'li Eren Erdem gözaltına alındı
İstanbul CHP eski Milletvekili Eren Erdem Twitter hesabından attığı bir tweet ile gözaltına alındığını iddia etti. FETÖ sanığı CHP'li Eren Erdem, 23 Mayıs tarihli ifade verme çağrısına uymamış ve Cumhuriyet Başsavcılığınca 30 Mayıs'taki çağrıya uymaması halinde zorla getirilme kararı verileceği belirtilmişti.
29 Haziran 2018
2018 Nesquik kampanyası çekiliş sonuçları
2018 Nesquik kampanyası çekiliş sonuçları belli oldu! 2018 Nesquik çekilişinin asil talihlileri kimler? 2018 nesquik çekilişinin yedek talihlileri kimler? Nesquik kampanyasının ödülleri neler? 2018 Nesquik kampanyası çekiliş sonuçlarının tam listesi takvim.com.tr'de.
29 Haziran 2018
HDP'li vekil: TBMM'de Öcalan'a özgürlük isteyeceğiz
CHP'nin oylarıyla barajı aşan HDP'nin Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel, terör örgütü PKK'nın elebaşı için Meclis'te özgürlük talebinde bulunacaklarını açıkladı.
29 Haziran 2018
Yaşar Okuyan kafasına kurşun da sıkacakmış
"Yaşar Okuyan kafasına kurşun da sıkacakmış" haberi için lütfen tıklayın...
29 Haziran 2018
CHP'li Muharrem Erkek'den skandal FETÖ tweeti
CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek'in geçmişte attığı bir tweet, CHP-FETÖ ilişkisini yeniden gündeme getirdi. CHP'li Muharrem Erkek, MİT TIR'ları kumpasından sonra attığı tweetinde "Hoca Efendi, okyanus ötesinden bir üfledi, tır çarpmışa döndüler" ifadelerini kullanıyor.
28 Haziran 2018
CHP'de istifa depremi! Tüm yönetim bıraktı
24 Haziran seçimlerinde partinin başarısız olduğu gerekçesiyle topluca istifa ettiler.
28 Haziran 2018
Dünya Kupası'nda son 16 turu eşleşmeleri belli oldu
Rusya'da düzenlenen ve 15 Temmuz'da başlayan turnuvada bugüne kadar 48 maç oynandı. 2018 FIFA Dünya Kupası'nda grup aşaması, G Grubu'nda oynanan İngiltere - Belçika ve Panama - Tunus müsabakaları ile sona erdi. 2018 FIFA Dünya Kupası'na yarın ara verilecek ve bu aranın ardından 30 Haziran'da son 16 turu start alacak.
28 Haziran 2018
Gri listedeki terörist etkisiz hale getirildi
Irak'ın kuzeyinde düzenlenen operasyonda, aranan teröristler listesinde gri kategoride yer alan Ahmet Taşçı ve 5 terörist etkisiz hale getirildi.
28 Haziran 2018
ABD'de gazete binasına silahlı saldırı
ABD'nin Annapolis kentinde gazete binasına silahlı saldırı düzenlendi. The Baltimore Sun grubuna ait gazetenin Capital Gazette'ye yönelik saldırıda ölü ve yaralıların olduğu öğrenildi. Bölge şerifi yaptığı açıklamada, saldırganın yakalandığını duyurdu
28 Haziran 2018
ÖKK darbe davasında tahliye talepleri reddedildi
Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Gölbaşı'nda bulunan Özel Kuvvetler Komutanlığını (ÖKK) ele geçirme teşebbüsüyle ilgili 68 sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.