Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 155. bölüm izle! EDHO son bölüm tek parça izle

EDHO 155. bölüm izle seçeneği dizinin hayranları tarafından merakla araştırılıyor. ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam 155. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yeni bölümde Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatıyor. Bu savaşta düşmanı küçümsemek ise yapılacak en büyük hata oluyor. Herkes Hızır'ın kendini hedefe koyacağı planın karşısında dursa da o bildiğinden şaşmıyor. Peki, yeni bölümde neler yaşandı? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. bölümü ATV üzerinden izleme linki aşağıda bulunuyor.

Giriş Tarihi 04 Şubat 2020, 19:50 Güncelleme 04 Şubat 2020, 23:51
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO 155. bölüm izle! EDHO son bölüm tek parça izle

İÇİNDEKİLER

EDHO 155. bölüm izle! Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 155. bölüm izle seçeneği akşam saatlerinden itibaren izleyenler tarafından aratılıyor. Heyecan dolu yeni bölümde Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli oluyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 155. bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

EDHO 155. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 155. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hızır, tüm uyarılara rağmen Hatem'i öldürerek çok büyük bir savaş başlatmıştır. Bu savaşta düşmanı küçümsemek yapılacak en büyük hata olacaktır.

BÜYÜK SAVAŞ KAPIDA!

Sadece Hızır'ı değil kadınıyla çocuğuyla tüm Çakırbeylilerin hayatının riske girdiği bu dönemin kapanışı kolay olmayacaktır.

DOST DÜŞMAN BİRBİRİNE GİRİYOR

Dost düşman birbirine girmiş ve masanın dertleri günden güne artmışken Tufan'ın akrabası olan Bicolar da aynı amaç etrafında tekrar bir araya gelerek Hızır'ın karşısına dikilmiştir.

FEYYAZ'IN HAİNLİĞİ ORTAYA ÇIKIYOR

Diğer yandan Çakırbeylilerin ve masanın güvenini kazanmak için oğlunun ölümüne dahi sessiz kalan Feyyaz'ın nasıl gözü kara bir hain olduğu da nihayet belli olur.

HIZIR GERÇEKLERİ ANLAYACAK MI?

Feyyaz'ın varlığının büyük bir tehdit oluşturduğunu henüz bilmeyen Hızır, asıl düşmanının burnunun dibinde olduğundan da bihaberdir.

HIZIR HEDEFTE!

Sevdiklerinin kaybına alışmaktansa, onlarla beraber olmak arzusu, yapacağı ölümcül planda etkili olacaktır. Herkes Hızır'ın kendini hedefe koyacağı planın karşısında dursa da o bildiğinden şaşmaz.

TİPİ'YE NE OLACAK?

Hızır'la aynı duygularla hareket eden Tipi de bu planın bir parçası olmak için elinden geleni yapacaktır.

EDHO 154. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bir sevdiğinin daha ardında kalan Hızır, yas tuttuğu bir aylık dönemde hem ailesinden hem de işinden çok uzaklaşmıştır. Onu tekrar ayağa kaldıracak kişi ise yine Hayriye Ana olacaktır. Hızır'ın yokluğunda masanın ticaretini yürüten İlyas ve Alparslan çok büyük bir anlaşmanın eşiğine kadar gelir. İran derin devletinin yolunu açtığı, Amerika karşıtı bir ekibin, silah ve mühimmat ihtiyacını karşılamak için masaya sunduğu bu anlaşma teklifi, dengeleri değiştirebilecek güçtedir. 'Düşmanımın düşmanı dostumdur' mantığındaki masa üyelerinin sıcak baktığı teklif, karlı olduğu ölçüde riskli olduğundan Hızır'ın tekrar işlerin başına geçmesi gerekecektir. Altan ise gücünü kaybetmeye başladığını düşündüğü Hızır'a karşı elini güçlendirebilmek adına Tufan'ı "büyük patron" yapma çabalarına başlamıştır. Bu aşamada Çakırbeylilerin yapılan büyük teklife yanaşmaması en çok Tufan'ın işine yarayacaktır. Bunun farkında olan İlyas ve Boran, yeni ortaklarla vakit kaybetmeden el sıkışmak istediğinden attıkları aceleci adımlarla silahların patlamasına yol açarlar. Kopacak büyük fırtınayı sükunetle bekleyen Hızır'ın asıl planı ise Ceylan'ın gelişiyle ortaya çıkacaktır.