Unutulmaz'da Harun'u bekleyen şok

Melda’nın Harun’a vereceği yanıt ikisi arasında nasıl bir fırtınaya yol açacak? Harun nasıl bir şokla karşıya karşıya kalacak? Eda’nın yapmak zorunda olduğu şey ne?

Giriş Tarihi 21 Haziran 2010, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2010, 17:48
Unutulmaz’da Harun’u bekleyen şok

İÇİNDEKİLER

Cemil'in Eda'yı görmek için hastaneye gelmesi Türkan' ı büyük bir paniğe sürükler. Harun, Eda'nın yanındayken Türkan da Cemil'i odadan uzak tutmaya çalışmaktadır. Ancak Cemil'in bazı gerçekleri öğrenmesi artık kaçınılmazdır. Ailesi ve babasını korumak için bunca fedakarlık yapan Eda'nın korktuğu başına gelir. Eda ve Harun artık geri dönülmez bir yoldadırlar.

Batu, Feyyaz Bey ve Harun'a müthiş bir oyun oynar. Bu oyun aynı zamanda Ece'nin de Batu'ya yaklaşımını değiştirecektir. Hastaneye gelen Melda babasına olanlar yüzünden Eda'yı oradan kovar. Babasının tamirhaneyi sattığını öğrenen Melda, bankaya olan borçlar için bir şeyler yapması gerektiğini anlar ve önemli bir karar verir. Bu kararı Burak'ın eline büyük bir koz verecektir.

Eda Yağmur'u Harun'dan uzak tutmaya çalışırken, Harun'un kızından ayrılmaya hiç niyeti yoktur. Çünkü Yağmur'un babası odur ve kimse bu gerçeği değiştiremeyecektir. Ama Eda'nın başka bir planı vardır. Ve bunun içinde ona sadece bir kişi yardım edebilir.

Burak'tan öğrendikleri Harun için tam bir şok olurken, istediği yanıtları alabileceği tek bir kişi vardır. Melda… Eda aldığı önemli kararı uygulamaya giderken, Melda da Harun'un karşısında hayatının en zor anlarını yaşamaktadır.