Ayağa kalkacağız

Başkan İbrahim Yazıcı ve yöneticilerin gözaltına alınmasından etkinlendiklerini itiraf eden Sağlam, "Son transferlerle güçlendik. Hepsi istediğimiz oyunculardı. Bizi 'yok' sayanlar çok yanılacak" ifadesini kullandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2011 Güncelleme 02 Temmuz 2011, 00:00
Ayağa kalkacağız

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun tempoda geçiren Bursaspor'da önceki gün yapılan 3 yeni transferle Yeşil-Beyazlı taraftarlar bayram yaparken teknik direktör Ertuğrul Sağlam da yaptığı açıklamalarla camiaya umut aşıladı. Başta İbrahim Yazıcı olmak üzere, Bursalı yöneticilerin de gözaltına alınmasından ötürü sarsıldıklarını itiraf eden Sağlam, "Hepimiz biliyoruz ki takvim işliyor ve lig Ağustos'un başında başlayacak. Teknik ekibim ve futbolcularım ne kadar etkilensek de yeni sezona büyük bir kararlılık ve bilinçle hazırlanıyoruz. Yeni sezondaki yarışta bizi 'Yok' sayanlar çok yanılacak" dedi.

ÇALIŞMAK TRANSFERDEN ÖNEMLİ
Fransa'nın Nancy takımından transfer edilen sağ bek Michael Basser, Landry N'Guemo ve Alfred N'Diaye'nin bilinçli yapılan transferler olduğunu söyleyen Sağlam, "Üçü de takip ettiğimiz ve istediğimiz futbolculardı. Takıma çabuk adapte olmalarını umuyorum. Yoksa kaliteleri ortada. Fakat benim için şu anda önemli olan şey transferden çok takımı lige en iyi şekilde hazırlanmak olmalı. Takımın fizik durumu kötü olduktan sonra yapılan transferlerin çok da büyük bir anlamı yok" ifadesini kullandı.

GEREKİRSE FUTBOLCU ALIRIZ!
Teknik patron Sağlam, transferi büyük ölçüde tamamladıklarını ancak ihtiyaç duyuması halinde yeni bir transferin gündeme gelebileceğini de söyledi.